PH 90 COK
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Sep 2010
- Mesaj Privat
salut baieti am si eu o vectra b 1.6 16v si mia sarit de la punct ,i-am facut chiuloasa am schimbat supepele simeringurile,tot am facut chiuloasa din nou ,dupa ce ma pus chiuloasa pe masina a inceput sa consume ulei si sa scoata fum ,inainte sa sara de la punct nu consuma ulei si nu scotea nici fum ,vreau si eu un sfat ,..................................... ms
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
- sandu_race
- **
- 459 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Alta tara
sandu_race
- Mesaje scrise: 459
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008
- Mesaj Privat
Poti sa speri ca in galeria de admisie sa fi intrat accidental ceva ulei sau substante de-astea de curatat care le-ai folosit tu pe acolo si acum sa le bage odata cu aerul in camera de ardere . Asta e doar o idee , eu am patit la un x20xev asa . Incearca sa dai un cox mai lung asa sa arzi tot ce e in plus pe admisia aerului si poate isi revine . In alta ordine de idei are foarte mare dreptate dancuciureanu referitor la pistoane . Mai asteapta sfaturi si pareri si pe urma incepi cu cea mai ieftina chestie , daca dan are dreptate va trebui sa desfaci iar motorul sa vezi cxe e cu pistoanele . Cu respect !
PH 90 COK
- Mesaj Privat
PH 90 COK
- Mesaj Privat
- nicholas886
- **
- 197 mesaje
- din 30 Dec 2009
- Vectra 2001 y20dth
- Dolj
nicholas886
- Mesaje scrise: 197
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 30 Dec 2009
- Mesaj Privat
daca ti-a sarit de la punct, si mecanicul ti-a rectificat chiulasa fara sa mai verifice nimic altceva..nu e de bine..
p.s: du-te la altul
.....
explica-te cum adica consuma ulei..cat?..in cat timp?...
.....
daca papa mult , in timpscurt/km putini..e decat o explicatie..segment rupt pe cel putin un piston..daca zici ca inainte nu-ti consuma..si dupa iti ia ulei mult..inseamna ca nu doar chiulasa a avut de suferit..(uzura la segmenti nu avea, nici acum nu are..)deci ai pe un piston segmenti rupti(patrunde ulei in camera de ardere mai mult, si nu mai are cine sa-l racleze inapoi in baie)..
.....
daca mananca putin..atunci e varianta lui sandu race e valabila:D
p.s: du-te la altul
.....
explica-te cum adica consuma ulei..cat?..in cat timp?...
.....
daca papa mult , in timpscurt/km putini..e decat o explicatie..segment rupt pe cel putin un piston..daca zici ca inainte nu-ti consuma..si dupa iti ia ulei mult..inseamna ca nu doar chiulasa a avut de suferit..(uzura la segmenti nu avea, nici acum nu are..)deci ai pe un piston segmenti rupti(patrunde ulei in camera de ardere mai mult, si nu mai are cine sa-l racleze inapoi in baie)..
.....
daca mananca putin..atunci e varianta lui sandu race e valabila:D
PH 90 COK
- Mesaj Privat
- nicholas886
- **
- 197 mesaje
- din 30 Dec 2009
- Vectra 2001 y20dth
- Dolj
nicholas886
- Mesaje scrise: 197
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 30 Dec 2009
- Mesaj Privat
fii atent...sa nu te mai chinui cu demontat chiulasa-implicit sa dai alti bani pe garnitura chiulasa..iti recomand sa desfaci baia...desfaci piulitele la prezoanele de la lagarelele de prindere a arborelui cotit, desfaci la manetoane bielele..scoti arborele si scoti rand pe rand cate o biela cu piston cu tot..
- coategoale
- **
- 60 mesaje
- din 20 Jul 2008
- Tigra 1995
- Timis
coategoale
- Mesaje scrise: 60
- Masina: Tigra 1995
- Cont inregistrat: 20 Jul 2008
- Mesaj Privat