a doua zi primesc un mail de la proprietar in care se recomanda ca fiind un pensionar de la iasi care s a mutat in ungaria cu sotia lui ,ka o ferma,iar masina este acolo cu ei si o vand deoarece ei merg des cu avionul,cica.
ii dau mail inapoi ca vreau sa vad masina si el imi da un mail : l-am postat mai jos :
Sotia mea a facut rezervarea pentru hotel, la Hotel Ramada ( Str. Grigore Ureche nr.27, 700023 Iasi ). Vom ajunge acolo miercuri seara iar joi dimineata ne vom intalnii cu dvs. Va rog sa aproximati o ora la care veti ajunge.
Aceasta este numarul meu de mobil din Romania pe care il vom folosi de cand intram in tara: 0799149942. Ma puteti apela in caz ca intarziati.
Înainte de a pleca spre Iasi, ne dorim pentru a fim siguri ca veti fi acolo si nu vom conduce in zadar. ... Exista un risc pe care vrem sa le evitam. Am vorbit cu sotia mea despre acest lucru si avem o propunere pentru dvs. Daca acceptati propunerea noastra, putem veni la intalnire asa cum am convenit ...
Sotia mea va merge mâine la Oficiul Postal din localitate. Ea va transfera 2000 Euro pe numele meu în Romania, la Iasi. Sotia mea va fi Expeditorul banilor iar eu voi fi Destinatarul si voi lua înapoi banii de la Oficul Postal din Iasi. De îndata ce transferul este facut, va vom trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada noastra ca vom veni la Iasi pentru a ne intalnii cu dvs. Va trebuii sa ne luam banii inapoi, asa ca va trebui sa venim acolo.
Acelasi lucru il vrem de la dvs. Sotia dumneavoastra sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 2000 Euro pe numele dumneavoastra la Iasi utilizand servicul "Western Union". Acesta este un serviciu în cadrul Oficiului Postal în care nu aveti nevoie de un cont bancar. Este un transfer de la o persoana la o persoana care se realizeaza instantaneu. Vom merge imprenuna sa ridicam banii la momentul in care ne vom intalnii. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa ne trimiteti o copie dupa documentul de transfer, ca dovada ca veti veni la Iasi ...
Va rugam sa întelegeti ca nu solicitam o plata în avans, singurul care poate ridica banii de la Iasi sunteti dvs. Nu am acces la banii, doar vreau sa vad ca sunteti Destinatarul banilor in Iasi.
Acest transfer va costa aproximativ 80 EUR. De îndata ce vom întâlni va vom voi returna banii cheltuiti pe acest comision. Aceasta este propunerea mea si nu este corect sa platiti vreo taxa in plus. Nu conteaza daca veti decide sa cumparati masina sau nu. În acest fel nu aveti nimic de pierdut.
Speram ca ati înteles mesajul nostru si, de asemenea, nu vrem sa parem nepoliticosi, dar este un drum lung din Balaton pentru o intalnire oarba. Asteptam decizia dumneavoastra
ati mai intalnit asa ceva pana acum.
astept sfaturile dvs
stima