Voi incerca sa raspund sumar la provocari, in primul rand datorita umorului tau involuntar.
"Sa dea Domnul sa schimb numai rulmenti"??
pai sa nu dea! Nu e un defect care sa imi placa in mod special
Pe scurt.
Nu e specific provinciei sa-si puna numere din astea . in provincie oamenii au mai mult bun simt si globalizarea inca nu e mediatizata in cartier ca in Buc. ( fac misto ) . Exceptii : ploiesti , ct .
Este specific provinciei in cazul bertone.... aici isi pun VIP cei cu niste masini o idee doua mai scumpe. Faptul ca ai un Opel Bertone, oricum ai lua-o, in Bucuresti nu te face "vip". In provincie, "te scoate din anonimat".
Poti continua sa faci pe desteptul, dar argumentele tale sunt adesea fortate. Nu poti generaliza la nivel national ce se intampla in autovit, unde din start se stie ca marea majoritate sunt samsari.
Si cred ca nu m-ai inteles. Sunt perfect de acord cu ce spui tu referitor la fiabilitatea motoarelor.
Eu nu sunt de acord cu modul in care pui problema, pentru ca asa cum tu te consideri deasupra tuturor, "am si eu tupeul" de a te anunta ca nu m-am intersectat niciodata cu taranica din passat de care vorbeai tu si nici nu am tepi cosuri sau pantaloni colorati. Deci, gresesti.
Si evident, vazand ca tu ma acuzi pe nedrept, m-am simtit jignit, asa cum si tu probabil te vei simti jignit acum cand eu iti voi spune ca nu m-ai convins, in ciuda insistentelor tale, ca esti "un mare om". In ochii mei vei ramane cel care incearca prin orice fel de mijloace sa demonstreze ca e mai bun decat toti. Si cine face asta? Evident.. un frustrat.
Dar in fond, ce conteaza... ? e chiar atat de rau sa fi frustrat? Si in fond, sunt convins ca ti se rupe de parerea mea, asa ca nu vad de ce naiba ti-as face un bine sugerandu-ti sa ii lasi pe altii sa iti descopere vastele calitati, daca chiar consideri ca e ceva de descoperit.
Voi incerca sa fiu si eu simpatic... desi, din nou... esti inegalabil
.
Spune sincer, tu ai creat acest topic ca sa ne spui cum iti fasaie tie motorul? De 2 ori? Poate ar fi fost mai bine sa faci 2 topicuri....
Ok, exageram. Eu unul imi cer scuze pentru ca am raspuns la provocari.
O zi buna.