in urma cu 3 zile,dupa o lunga alergatura in vederea perfectionarii dosarului pt inmatriculare,am ajuns la ghiseul de inmatriculari auto.acolo vb cu domnul de dincolo de geam si dupa ce rasfoieste putin dosarul meu ma intreaba daca vreau numar preferential.zic da,vreau ag xx wtx,este liber?el zice da,platesc chitanta si imi spune sa revin a doua zi sa,mi ridic placile +talonul nou!.a doua zi cand ajung la ghiseu spune:ne cerem scuze dar a fost o eroare a calculatorului.:cartea de identitate avea scris pe ea ag xx wtx dar placile si talonul lipseau...s.au informat ei un pic pe acolo ce se intampla si in final au constata ca talonul masinii mele o sa.mi ajunga la domiciliu prin posta in 5 zile cu numarul vechi pe el(adica ag 09 pba).mi.au eliberat o dovada pe 15 zile si mi,au inapoiat placile cu pba.mi.au spus sa vin la ei in momentul in care intru in posesia talonului,cu el+carte+placi sa le predau si in maxim 2 ore am numerele dorite pe masina(pt care am si chitanta platita)+dovada pe alte 15 zile pana imi vine celalalt talon.
acum vreau sa va intreb si pe voi daca cineva a mai patit asa ceva.....