luc1979
- Mesaje scrise: 91
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Jun 2010
- Mesaj Privat
- vectragts1
- **
- 350 mesaje
- din 03 Mai 2010
- Insignia 2010 A18XER
- Cluj
vectragts1
- Mesaje scrise: 350
- Masina: Insignia 2010 A18XER
- Cont inregistrat: 03 Mai 2010
- Mesaj Privat
- Eddie
- **
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Insignia 2011
- Bucuresti
Eddie
- Mesaje scrise: 497
- Masina: Insignia 2011
- Cont inregistrat: 05 Apr 2006
- Mesaj Privat
Azi comandata,se fabrica in saptamana 36,fiind comandata mai demult,prin iulie de GTT. Masina e identica cu ceea ce vroiam sa comand,dar era cat pe-aci sa nu ma incadrez cu rematul,pentru ca deja comenzile noi se fabrica in saptamana 41,iar termenul de livrare era spre sfarsitul lui noiembrie.....asa ca mi-a spus 18 octombrie ,dar in contract sunt trecute oricum 3 luni jumatate.....
luc1979
- Masina:
- Mesaj Privat
Eddie a scris:Azi comandata,se fabrica in saptamana 36,fiind comandata mai demult,prin iulie de GTT. Masina e identica cu ceea ce vroiam sa comand,dar era cat pe-aci sa nu ma incadrez cu rematul,pentru ca deja comenzile noi se fabrica in saptamana 41,iar termenul de livrare era spre sfarsitul lui noiembrie.....asa ca mi-a spus 18 octombrie ,dar in contract sunt trecute oricum 3 luni jumatate.....
4 usi, 5 usi sau ST?
Deci daca ai fi comandat azi ti-ar fi dat 3,5 luni?
- Eddie
- **
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Insignia 2011
- Bucuresti
Eddie
- Mesaj Privat
4 usi ,daca comandai azi ,riscai sa nu mai prinzi remat-ul,daca livrarea nu se face pana la sfarsitul lunii noiembrie....oricum nu se mai primesc bonuri remat decat comenzile de saptamana asta,la aproape orice model,poate doar la Antara ,ca asta are termenul cel mai mic de livrare.
Insignia Edition +
vopsea metalizata - sovereign silver - GAN
tapiterie ribbon black - TAEI
pachet confort scaune II - A6D
scut metalic motor - XL4
cd 500 Navi - UXW
roata de rezerva - QQ5
pachet premium edition - PH2M
pachet driver II - PH3X
PRET 22.096 euro cu TVA - 2650 3 voucherele =19446 euro
19446 + 900 euro cat am dat pe ele =20346 euro platesc eu
am dat 3000 RON avans + restul la livrare
Ultima modificare făcută de Eddie la Mie 11 Aug, 2010 1:38 pm, modificat de 2 ori în total
Insignia Edition +
vopsea metalizata - sovereign silver - GAN
tapiterie ribbon black - TAEI
pachet confort scaune II - A6D
scut metalic motor - XL4
cd 500 Navi - UXW
roata de rezerva - QQ5
pachet premium edition - PH2M
pachet driver II - PH3X
PRET 22.096 euro cu TVA - 2650 3 voucherele =19446 euro
19446 + 900 euro cat am dat pe ele =20346 euro platesc eu
am dat 3000 RON avans + restul la livrare
Ultima modificare făcută de Eddie la Mie 11 Aug, 2010 1:38 pm, modificat de 2 ori în total
luc1979
- Masina:
- Mesaj Privat
- Eddie
- **
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Insignia 2011
- Bucuresti
Eddie
- Mesaj Privat
Habar n-am ,poate ca in plus da.....
problema e ca trebuie sa ma fac membru ACR,desi ii spusesem ca alt dealer cu care vorbisem nu ma obliga....si ca atare trebuie sa aduc o legitimatie acr sa mi-o traga la xerox,ca vine,,auditul''.... Asta mi-a spus-o dupa ce facuse contractul...
Si costa vreo 3 milioane si un pic sa fi membru ACR pe an,dupa care poti renunta....
problema e ca trebuie sa ma fac membru ACR,desi ii spusesem ca alt dealer cu care vorbisem nu ma obliga....si ca atare trebuie sa aduc o legitimatie acr sa mi-o traga la xerox,ca vine,,auditul''.... Asta mi-a spus-o dupa ce facuse contractul...
Si costa vreo 3 milioane si un pic sa fi membru ACR pe an,dupa care poti renunta....
luc1979
- Masina:
- Mesaj Privat
Eddie a scris:Habar n-am ,poate ca in plus da.....
Ca sa ai reducerea aia de 9%? Asta e, o faci. Eventual vezi ce avantaje mai poti avea din asta...
- Eddie
- **
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Insignia 2011
- Bucuresti
Eddie
- Mesaj Privat
Da,mai trebuie sa facem si compromisuri,dar tot ma gandesc de ce ceilalti spuneau ca nu implica nimic,nici macar sa ma fac memru ACR.
Chestia ca azi am vrut sa bat palma cu ei,le-am aratat pretul celorlalti,cu greu l-au accepta,deja se plangeau ca nu mai castiga decat vreo 200 de euro la masina....cand sa facem contractul,vroia sa imi iau eu riscul in caz ca nu se livreaza masina si nu intra voucherele de remat,sa platesc eu diferenta,asa ca i-am salutat din mers !
Chestia ca azi am vrut sa bat palma cu ei,le-am aratat pretul celorlalti,cu greu l-au accepta,deja se plangeau ca nu mai castiga decat vreo 200 de euro la masina....cand sa facem contractul,vroia sa imi iau eu riscul in caz ca nu se livreaza masina si nu intra voucherele de remat,sa platesc eu diferenta,asa ca i-am salutat din mers !
luc1979
- Masina:
- Mesaj Privat
Eddie a scris:Da,mai trebuie sa facem si compromisuri,dar tot ma gandesc de ce ceilalti spuneau ca nu implica nimic,nici macar sa ma fac memru ACR.
Deci pana la uram termenul e relativ: masina paote sa vina mai devreme sau mai tarziu?
- Eddie
- **
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Insignia 2011
- Bucuresti
Eddie
- Mesaj Privat
- sever iulian
- 1,325 mesaje
- din 17 Sep 2006
- Insignia 2017 B20NFT
- Bacau
sever iulian
- Mesaje scrise: 1,325
- Masina: Insignia 2017 B20NFT
- Cont inregistrat: 17 Sep 2006
- Mesaj Privat
zilele urmatoare ma hotarasc si eu daca mai iau din nou insignia, dealerul imi ofera o masina din stoc, cu reducere de la 30 k la 22 k. devizul la masina accidentata ,e la opel de 850 mil, la asigurare 570 mil. as mai lua pe epava cam 3-4 mii, am deja oferta de la un service, motorul e neatins. sotia a spus ca nu ii place alta masina in afara de insignia, eu mai trag cu ochiul pe la un x1 nou sau x3/q5 cu maximum 1 an vechime. nu as mai vrea berlina dupa ce am patit.
daca ne hotaram iar la insignia, nu accept decat 2-3 sapt termen de livrare.
le: jumatate din devizul de reparatie e compus din airbaguri, bord si volan.
daca ne hotaram iar la insignia, nu accept decat 2-3 sapt termen de livrare.
le: jumatate din devizul de reparatie e compus din airbaguri, bord si volan.
- stemi
- **
- 118 mesaje
- din 03 Sep 2010
- Insignia 2011 A20DTH
- Bucuresti
stemi
- Mesaje scrise: 118
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 03 Sep 2010
- Mesaj Privat
- alexs_uniq
- *
- 37 mesaje
- din 29 Apr 2010
- Insignia 2010
- Prahova
alexs_uniq
- Mesaje scrise: 37
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 29 Apr 2010
- Mesaj Privat
luc1979
- Masina:
- Mesaj Privat
- stemi
- **
- 118 mesaje
- din 03 Sep 2010
- Insignia 2011 A20DTH
- Bucuresti
stemi
- Mesaj Privat
luc1979
- Masina:
- Mesaj Privat
- stemi
- **
- 118 mesaje
- din 03 Sep 2010
- Insignia 2011 A20DTH
- Bucuresti
stemi
- Mesaj Privat
- crybabyro
- 696 mesaje
- din 02 Jun 2010
- Insignia 2010 A2DT
- Sibiu
crybabyro
- Mesaje scrise: 696
- Masina: Insignia 2010 A2DT
- Cont inregistrat: 02 Jun 2010
- Mesaj Privat
Salutare.
Ieri m-a sunat dealerul(la aproape doua zile dupa ce am trimis un email) si mi-a spus ca pe 4 octombrie ii este confirmata masina in Ungaria.
Dar nu a zis daca este sau nu fabricata; is de toata coma. Trebuie sa ii tragi de limba despre tot.
Cum nu o sa fiu in tara la inceputul lui octombrie pana spre 20, a sugerat ca ar fi cel mai simplu sa le mai dau niste bani, fiind posibil ca ei sa nu aibe disponibilitati de plata.
Una peste alta, a aparut o intarziere de 4 saptamani fata de preconizari(initial era 33 sapt de fabricatie si in saptamana 36 era programata sa ajunga in Ungaria). Alea doua saptamani intarziere datorate scaunelor sport se facura 4. Treaba nemteasca ce mai.
Nu mai are rost sa imi amintesc si de altele ca albesc mai repede.
asteptare usoara, AMR cam o luna.
Ieri m-a sunat dealerul(la aproape doua zile dupa ce am trimis un email) si mi-a spus ca pe 4 octombrie ii este confirmata masina in Ungaria.
Dar nu a zis daca este sau nu fabricata; is de toata coma. Trebuie sa ii tragi de limba despre tot.
Cum nu o sa fiu in tara la inceputul lui octombrie pana spre 20, a sugerat ca ar fi cel mai simplu sa le mai dau niste bani, fiind posibil ca ei sa nu aibe disponibilitati de plata.
Una peste alta, a aparut o intarziere de 4 saptamani fata de preconizari(initial era 33 sapt de fabricatie si in saptamana 36 era programata sa ajunga in Ungaria). Alea doua saptamani intarziere datorate scaunelor sport se facura 4. Treaba nemteasca ce mai.
Nu mai are rost sa imi amintesc si de altele ca albesc mai repede.
asteptare usoara, AMR cam o luna.
- Eddie
- **
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Insignia 2011
- Bucuresti
Eddie
- Mesaj Privat
stemi a scris:commanda: 16/08
livrare: 20/10
livrare: 20/10
Probabil ca si a ta era comandata mai demult de dealer....
Pe data de 11.08 am dat eu comanda,vorba vine,pentru ca masina fusese comandata prin luna iulie de dealer(s-au potrivit la fix tot ce vroiam eu,doar culoarea am ales-o dintre 3 disponibile) ....si ar fi trebuit sa se fabrice in saptamana 36,acum mai nou am aflat ca se fabrica exact pe 24 septembrie.Daca as fi dat o comanda noua,pe 11.08 ,saptamana fabricatiei ar fi fost 41 (11-16oct) si cu tot cu timpul de livrare ,era posibil sa trec de termenul remat ,care este 23 noiembrie.