coldream- Mesaje scrise: 69
- Masina: Vectra 2008 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Mar 2005
- Mesaj Privat
Salutare tuturor. As vrea sa desfac "sertarul" din dreptul pasagerului pentru o cosmetizare. Am lasat inconstient o doza de Sp*ite mai multa vreme iar cu caldurile astea, lichidul din interior a incercat sa evadeze. Chiar a si reusit (a explodat doza), dar nu prea departe pentru ca s-a imbibat in materialul "sertarului" care necesita o spalare (la propriu). Dar nu stiu cum sa il dau jos.
Vreo sugestie? Multumesc anticipat pentru orice sfat la subiect. Scuze daca s-a mai discutat, pe moment nu am gasit.
A, da. Vectra C facelift
Vreo sugestie? Multumesc anticipat pentru orice sfat la subiect. Scuze daca s-a mai discutat, pe moment nu am gasit.
A, da. Vectra C facelift
- cosmin b
- **
- 173 mesaje
- din 16 Nov 2007
- Astra 2005 Z16XEP
- Covasna
cosmin b
- Mesaje scrise: 173
- Masina: Astra 2005 Z16XEP
- Cont inregistrat: 16 Nov 2007
- Mesaj Privat
buna! dai jos ornamentul de deasupra torpedoului care este prins in niste cleme. tragi de el tragand dintr-o parte pana iese din prima clama si tot asa ,are vreo 4 sau 5 nu mai stiu exact cate. ei,sub acest ornament vei gasi niste suruburi cu cap torx.nu imi mai aduc aminte exact , insa s-ar putea sa mai ai ceva suruburi si dedesubt,tot torx. dupa ce le dai jos vai vedea ca torpedoul va iesi cu usurinta.spor la treaba. numai bine
coldream- Mesaje scrise: 69
- Masina: Vectra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 29 Mar 2005
- Mesaj Privat
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,575