- cristi_474
- OP
- 6 mesaje
- din 01 Mar 2010
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
cristi_474
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Mar 2010
- Mesaj Privat
- gabytzuxxl
- 817 mesaje
- din 03 Jul 2009
- Bucuresti
gabytzuxxl
- Mesaje scrise: 817
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Jul 2009
- Mesaj Privat
aceeasi problema o am si eu tot la vectra b. am dat discurile jos, au fost curatati sabotii, cablu de la frana de mana e strans...in fata tine frana de mana , pe cand daca o las in panta e ca si cum n-ar fi trasa. De un an de cand am luat masina m-am dezobisnuit sa o mai trag, nu de alta dar o trag fix degeaba. o las in viteza si gata, deja am renuntat la ideea de a o mai face functionala
- costy-costy
- **
- 229 mesaje
- din 14 Dec 2009
- Vectra 2001 z16se
- Valcea
costy-costy
- Mesaje scrise: 229
- Masina: Vectra 2001 z16se
- Cont inregistrat: 14 Dec 2009
- Mesaj Privat
1- in masina scoti mansonul de protectie si slabesti cu o cheie de 10 surubul care actioneaja cablul de mana
2- urci masina pe cric si dai roata jos
3 - scoti capacul
4 -sus intre sabotii de frana ai o tija filetata pe care e o piulita de care invarti pana incep sa se departeze saboti ata cat poti sa mai bagi capacul
5- dupa ce ai pus capcul (discul ) invati si vezi daca freaca, tre sa frece foarte foarte putin caci altfel se va incinge roata in mers daca freaca ra
6- pui roata
7- in masina infiltezi piulita pana simti ca tine (verifici cand s-a intins cablul de frana
8-proba > tre sa tina
Bafta la treaba
2- urci masina pe cric si dai roata jos
3 - scoti capacul
4 -sus intre sabotii de frana ai o tija filetata pe care e o piulita de care invarti pana incep sa se departeze saboti ata cat poti sa mai bagi capacul
5- dupa ce ai pus capcul (discul ) invati si vezi daca freaca, tre sa frece foarte foarte putin caci altfel se va incinge roata in mers daca freaca ra
6- pui roata
7- in masina infiltezi piulita pana simti ca tine (verifici cand s-a intins cablul de frana
8-proba > tre sa tina
Bafta la treaba