- florinel_vlad
- OP
- 3 mesaje
- din 06 Feb 2008
- Vectra 1993 ci6nz
- Botosani
florinel_vlad
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1993 ci6nz
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Feb 2008
- Mesaj Privat
Salutare!
Am o vectra c,2003,motor 2.2, si as vrea sa-mi schimb radio cd-ul original care citeste doar trak-uri cu unul sony pe care mi l-am achizitionat care citeste si mp3...din cate am inteles nu or sa-mi mai merga comenzile de pe volan...asta nu ma deranjeaja...problema mea ar fi urmatoarea: mi se mai deregleaza si alte functii ale masinii,de ex. afisarea temperaturii exterioare , afisarea consumului , sau stiu eu ce alte functii?
Am o vectra c,2003,motor 2.2, si as vrea sa-mi schimb radio cd-ul original care citeste doar trak-uri cu unul sony pe care mi l-am achizitionat care citeste si mp3...din cate am inteles nu or sa-mi mai merga comenzile de pe volan...asta nu ma deranjeaja...problema mea ar fi urmatoarea: mi se mai deregleaza si alte functii ale masinii,de ex. afisarea temperaturii exterioare , afisarea consumului , sau stiu eu ce alte functii?
andreicristea- Suspendat
- 112 mesaje
- din 14 Dec 2009
- Vectra 2003 y20dth
- Bucuresti
andreicristea- Mesaje scrise: 112
- Masina: Vectra 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 14 Dec 2009
- Mesaj Privat
ti-a trebuit ceva curaj sa scrii primul mesaj dupa 2 ani
nu se mai deregleaza nimic,mai mult se gasesc adptoare pentru a folosii si comenzile dupa volan
un mic ajutor,vad ca esti timid
https://www.clubopel.com/vie...olan&start=40
nu se mai deregleaza nimic,mai mult se gasesc adptoare pentru a folosii si comenzile dupa volan
un mic ajutor,vad ca esti timid
https://www.clubopel.com/vie...olan&start=40
- florinel_vlad
- OP
- 3 mesaje
- din 06 Feb 2008
- Vectra 1993 ci6nz
- Botosani
florinel_vlad
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1993 ci6nz
- Cont inregistrat: 06 Feb 2008
- Mesaj Privat
S-a intamplat ca pana acum sa gasesc probele similare pe la ceilalti utilizatori,rezolvandu-mi problemele dupa sfaturile date de ceilalti....dar acum negasind nici un subiect asemanator sa fiu nevoit sa scriu...ms de raspuns...clubul se BETON, m-au ajutat foarte mult sfaturile date de fiecare data...BAFTA!