lau1970
- Mesaje scrise: 11
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Jan 2009
- Mesaj Privat
- elegance
- 3,083 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Astra 2000 Y 17 DT
- Cluj
elegance
- Mesaje scrise: 3,083
- Masina: Astra 2000 Y 17 DT
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat
- Bunicu
- 2,195 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,195
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
Daca incerci sa vopsesti capota cu spray-ul,nu-ti va iesi (bine).Asta pentru ca suprafata de vopsit e foarte mare,iar spray-ul stropeste pe o portiune de 3-5 cm,in cele mai bune cazuri de 8-10.Zic eu ca iese bine numai la pistol.Spray-ul e bun la suprafete relativ mici,de max.40-60 cm latime.In schimb,cum zicea si @invest,autocolantul ar fi mai indicat.Pentru aplicarea lui doar se spala capota,in timp ce pt.vopsire tb.matuita cu smirghel,deci procesul e oarecum ireversibil.
Exista si lac mat,dar pt.a-l imbutelia in spray,e mai complicat.In sprayurile goale,cand vin de la fabrica,exista un agent propulsor care are si un pic de lac in el,fara intaritor.Aici intervine problema (explicata de cei la care m-am dus si eu,pt.aceste lucru )..S-ar putea ca agentul propulsor,impreuna cu lacul mat pe care il bagi tu (si care oricum nu se va intari fara intaritorul lui) sa se transforme intr-o chestie la fel de lucioasa ca un lac normal,sau sa se branzeasca,sau cine mai stie ce...In orice caz NU va iesi lac mat.Mi-au spus ca pot incerca,pt.ca si ei sunt foarte curiosi,dar cum ma costa cam 50 ron un astfel de experiment.Un spray de lac normal,mai bunicel e 20-30 ron,asa ca am renuntat la idee.Daca vrei sa-l imbuteliezi tu,totusi,sa ne spui si noua ce a iesit.
Exista si lac mat,dar pt.a-l imbutelia in spray,e mai complicat.In sprayurile goale,cand vin de la fabrica,exista un agent propulsor care are si un pic de lac in el,fara intaritor.Aici intervine problema (explicata de cei la care m-am dus si eu,pt.aceste lucru )..S-ar putea ca agentul propulsor,impreuna cu lacul mat pe care il bagi tu (si care oricum nu se va intari fara intaritorul lui) sa se transforme intr-o chestie la fel de lucioasa ca un lac normal,sau sa se branzeasca,sau cine mai stie ce...In orice caz NU va iesi lac mat.Mi-au spus ca pot incerca,pt.ca si ei sunt foarte curiosi,dar cum ma costa cam 50 ron un astfel de experiment.Un spray de lac normal,mai bunicel e 20-30 ron,asa ca am renuntat la idee.Daca vrei sa-l imbuteliezi tu,totusi,sa ne spui si noua ce a iesit.
- insane_mcd
- *
- 26 mesaje
- din 17 Feb 2009
- Astra 1992 C14NZ
- Olt
insane_mcd
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Astra 1992 C14NZ
- Cont inregistrat: 17 Feb 2009
- Mesaj Privat