alindele
- Mesaje scrise: 29
- Masina: Astra 2008 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Feb 2010
- Mesaj Privat
Suntem 2 persoane si un astra h si vrem sa plecam sambata, 17.07.2010, sa vedem apusenii.
Timp 7 zile (+/- o zi) si vrem sa stam o zi la cort o zi la o pensiune sau ceva de genul.
In mare traseul ar fi urmatorul:
bucuresti - curtea de arges - transfagarasean - sibiu - sighisoara - targu mures - campia turzii - cluj - muntii apuseni - hunedoara - hateg (sarmisegetuza) - baile herculane - tg. jiu - horezu - rm. valcea - pitesti - bucuresti.
Prima noapte: la cort, undeva dupa transfagarasean pana in Sibiu.
A doua noapte: la pensiune, pe langa Cluj.
A treia noapte: la cort, undeva in apuseni.
A patra noapte: la pensiune, undeva in apuseni.
A cincia noapte: la cort, undeva in apuseni.
A sasea noapte: la pensiune, Baile Herculane. Probabil aici voi sta si a saptea noapte, in functie de buget.
Traseu e destul de lung pentru 7 zile, dar vreau sa vad cat mai multe obiective turistice, in special in apuseni, munti care nu i-am vazut niciodata.
Dupa cum vedeti, de la Cluj la Hunedoara traseul e cam ambiguu. M-am tot uitat pe harta dar nu reusesc sa stabilesc un traseu astfel incat sa cuprind cat mai multe obiective turistice. Plus ca nu am gasit o harta cu toate drumurile din zona, inclusiv cele forestiere. In Apuseni as vrea za vizitez:
Platoul Padis - Muntii Apuseni
- Complexul carstic Cetatile Ponorului
- Ghetarul Focul Viu
- Pestera Cetatile Ponorului
- Pestera Cetatea Radesei
- Avenele din platoul carstic Lumea Pierdutã
- Pesterile din bazinul Groapa de la Barsa
- Ghetarul Bortig
- Pestera din Valea Galbenei
- Pestera Sura Boghii
- Pestera Caput
- Pestera Padis
- Avenele din Vãrãsoaia
- Pestera Ursilor
- pestera si ghetarul Scarisoara
Orice informatie privind locuri de campare, pensiuni acceptabile si un traseu intre Cluj si Hunedoare sunt nepretuite si binevenite.
Multumesc.
Timp 7 zile (+/- o zi) si vrem sa stam o zi la cort o zi la o pensiune sau ceva de genul.
In mare traseul ar fi urmatorul:
bucuresti - curtea de arges - transfagarasean - sibiu - sighisoara - targu mures - campia turzii - cluj - muntii apuseni - hunedoara - hateg (sarmisegetuza) - baile herculane - tg. jiu - horezu - rm. valcea - pitesti - bucuresti.
Prima noapte: la cort, undeva dupa transfagarasean pana in Sibiu.
A doua noapte: la pensiune, pe langa Cluj.
A treia noapte: la cort, undeva in apuseni.
A patra noapte: la pensiune, undeva in apuseni.
A cincia noapte: la cort, undeva in apuseni.
A sasea noapte: la pensiune, Baile Herculane. Probabil aici voi sta si a saptea noapte, in functie de buget.
Traseu e destul de lung pentru 7 zile, dar vreau sa vad cat mai multe obiective turistice, in special in apuseni, munti care nu i-am vazut niciodata.
Dupa cum vedeti, de la Cluj la Hunedoara traseul e cam ambiguu. M-am tot uitat pe harta dar nu reusesc sa stabilesc un traseu astfel incat sa cuprind cat mai multe obiective turistice. Plus ca nu am gasit o harta cu toate drumurile din zona, inclusiv cele forestiere. In Apuseni as vrea za vizitez:
Platoul Padis - Muntii Apuseni
- Complexul carstic Cetatile Ponorului
- Ghetarul Focul Viu
- Pestera Cetatile Ponorului
- Pestera Cetatea Radesei
- Avenele din platoul carstic Lumea Pierdutã
- Pesterile din bazinul Groapa de la Barsa
- Ghetarul Bortig
- Pestera din Valea Galbenei
- Pestera Sura Boghii
- Pestera Caput
- Pestera Padis
- Avenele din Vãrãsoaia
- Pestera Ursilor
- pestera si ghetarul Scarisoara
Orice informatie privind locuri de campare, pensiuni acceptabile si un traseu intre Cluj si Hunedoare sunt nepretuite si binevenite.
Multumesc.
- tm44gam
- **
- 114 mesaje
- din 28 Oct 2009
- Astra 2004 y20dth
- Timis
tm44gam
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Astra 2004 y20dth
- Cont inregistrat: 28 Oct 2009
- Mesaj Privat
Un posibil traseu Cluj - Turda(Cheile Turzii, Salina Turda) - Pe valea Ariesului pana la Abrud - Brad(Muzeul Aurului, Tebea - Mormantul lui Avram Iancu - Gorunul Lui Horea) - Deva ( Cetatea Medievala) - iar de aici spre Hunedoara.
Pe Valea Ariesului nu stiu daca o sa gasesti pensiuni, drumul este acceptabil iar peisajul superb. Singurul oras este Baia de Aries.
Pe Valea Ariesului nu stiu daca o sa gasesti pensiuni, drumul este acceptabil iar peisajul superb. Singurul oras este Baia de Aries.
- bbmt
- 512 mesaje
- din 29 Aug 2007
- Astra 2010 Z17DTJ
- Timis
bbmt
- Mesaje scrise: 512
- Masina: Astra 2010 Z17DTJ
- Cont inregistrat: 29 Aug 2007
- Mesaj Privat
alindele