Buna tuturor, tocmai m-am intors din concediu_mai stresata decat plecasem si vreau sa va dau un sfat, daca vreti intr-adevar un concediu placut si fara "stres"_fara sa va simtiti urmariti la fiecare pas, sa nu cumva sa va cazati la Costinesti la Str.Marii Nr.1 (langa discoteca Tineretului), la doamna care promite tot pana se vede cu banii luati pe cazare (250/pers.-500 camera) si apoi incepe cu tot felul de nemultumiri oricat de linistit ai fi si cat de putin ai sta prin curtea dumneaei, discursul ei incepe cand vrei sa inchiriezi "fara copii si fara o zi", ok noi ne-am incadrat, dar ne-a stresat toata saptamana, dand "tarcoale" si comentand la orice, deci va anunt ca este foarte "scortoasa", nu ii convine nimic de nimeni, pe unii ii "barfea" la noi si pe noi la altii....pana la urma a reusit sa scoata "rautatea" din noi si ne-am "ciondanit" cu ea pana a zis ca ne da banii inapoi si sa plecam din "munca" ei de 78 de ani, dar cum era vineri va dati seama ca nu ne permiteam sa plecam, toti stim ca preturile de weekend difera f.mult fata de cele din cursul saptamanii, se comporta de parca o obligase cineva sa ofere cazare, dar eu ma intreb daca noua nu ne convenea ceva, de ex. ca ne-a mintit ca avem frigider si apa calda non stop, si vroiam sa plecam a doua sau a treia zi ea ne inapoia banii?! Sunt foarte revoltata de ceea ce se intampla la noi pe litoral daca indraznesti sa te cazezi mai ieftin la particulari.
In speranta ca nu am deranjat cu mesajul meu, va urez tuturor un concediu placut!