dude
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Astra 2007 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Oct 2005
- Mesaj Privat
Salut. A montat cineva in Romania diferential cu alunecare limitata (autoblocant) pe cutia de viteze de pe Astra H motor Z19DTH? Din ce am mai citit pe forumurile de afara tipul cutiei e M32. Sunt convins ca alaturi de un chip-tuning un astfel de diferential ar ajuta foarte mult ca aceast masina cu acest tip de motor sa devina competitiva.
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaje scrise: 4,544
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2005
- Mesaj Privat
dude
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Astra 2007 Z19DTH
- Cont inregistrat: 13 Oct 2005
- Mesaj Privat
Iti multumesc pentru raspuns.
Din cate am vazut la Quaife pe site pretul e de 585 Lire fara TVA: http://www.quaife.co.uk/cat...products/qdf25b-0
Nu vad de ce nu ar rezista si 200k km. Oricum exista kituri de reparatie pentru diferential.
Ma gandeam la LSD ca urmatorul pas logic dupa chip-tuning-ul care se va executa la mine cat de curand.
Pentru mine e destul de suparator modul in care se comporta masina in virajele stranse si caracterul puternic subvirator. Un mare guru Opel m-a sfatuit sa trec la jante si cauciucuri pe 17 pentru a atenua acest comportament, lucru pe care probabil o sa il fac in momentul in care se "termina" cauciucurile actuale.
Din cate am vazut la Quaife pe site pretul e de 585 Lire fara TVA: http://www.quaife.co.uk/cat...products/qdf25b-0
Nu vad de ce nu ar rezista si 200k km. Oricum exista kituri de reparatie pentru diferential.
Ma gandeam la LSD ca urmatorul pas logic dupa chip-tuning-ul care se va executa la mine cat de curand.
Pentru mine e destul de suparator modul in care se comporta masina in virajele stranse si caracterul puternic subvirator. Un mare guru Opel m-a sfatuit sa trec la jante si cauciucuri pe 17 pentru a atenua acest comportament, lucru pe care probabil o sa il fac in momentul in care se "termina" cauciucurile actuale.
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaje scrise: 4,544
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2005
- Mesaj Privat