- flopyro
- OP
- 209 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 2005 19DTH
- Alta tara
flopyro
- Mesaje scrise: 209
- Masina: Vectra 2005 19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008
- Mesaj Privat
am fost weekendu asta in Bucuresti, si cand am ajuns acolo, am inceput sa aud batai la motor.
am fost la un prieten din Bucuresti "care se pricepe" si zicea ca-i de la "culbutori", dar nu era asa de puternic zgomotul, acesta a zis ca mai pot circula cu masina asa mai departe ... dar ar trebui sa remediez problema.
azi, pe drum spre casa, dupa Brasov, bataile au devenit mai violente, si la 20 KM de Sighisoara au inceput sa ma sperie.
am inregistrat un video
si daca avetzi habar ce ar putea fi .. va rog sa-mi datzi un sfat (btw: eu sunt praf la motoare .. deci paralel de tot)
ma intereseaza daca suntetzi si voi de aceeasi parere cu tipu respectiv, adica daca sunt culbutorii, si daca da, sunt scump de inlocuit ?
dureaza mult, manopera ii scumpa ?
va multumesc !
am fost la un prieten din Bucuresti "care se pricepe" si zicea ca-i de la "culbutori", dar nu era asa de puternic zgomotul, acesta a zis ca mai pot circula cu masina asa mai departe ... dar ar trebui sa remediez problema.
azi, pe drum spre casa, dupa Brasov, bataile au devenit mai violente, si la 20 KM de Sighisoara au inceput sa ma sperie.
am inregistrat un video
si daca avetzi habar ce ar putea fi .. va rog sa-mi datzi un sfat (btw: eu sunt praf la motoare .. deci paralel de tot)
ma intereseaza daca suntetzi si voi de aceeasi parere cu tipu respectiv, adica daca sunt culbutorii, si daca da, sunt scump de inlocuit ?
dureaza mult, manopera ii scumpa ?
va multumesc !
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
Mie asa imi facea la un 1.7,e adevarat,8 V,nu 16,dar bataia era foarte asemanatoare...Era un culbutor rupt,din cauza ca distributia nu fusese bine pusa la punct.Acel zgomot era compresia scapata pe langa supape,sau ceva in genul..La fel de bine s-ar putea sa ai si o axa cu came rupta,dar cel mai simplu pt tine cred ca ar fi sa apelezi la cineva de pe langa tine,ca prin `conducta`nu prea merge reparatia..
- kallyo
- 1,366 mesaje
- din 16 Jun 2010
- Vectra 2001 z18xe
- Timis
kallyo
- Mesaje scrise: 1,366
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 16 Jun 2010
- Mesaj Privat