vyrus
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Corsa 2006 Z13DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Aug 2006
- Mesaj Privat
Am fost saptamana trecuta la Gold&Platin si am ales un Corsa 1.3 CDTI. Joia trecuta banca a facut plata, vineri am facut contractul de comanda ferma. Masina era pe "stoc extern" (la Gyor) si livrarea ar fi trebuit sa fie rapida. Pana aici, totul OK.
Astazi a trecut sotia mea pe la ei, si un individ a informat-o ca "nu se stie" cand vor livra masina. Contractul de comanda ferma contine niste prevederi nu tocmai ortodoxe:
1. "livrarea la 14 zile lucratoarede la primirea facturii de la GMSE".
2. In cazul nelivrarii din vina cumparatorului, o penalitate in suma de 25% din pretul CIP al autoturismului.
Conform Legii 193/2000, nu cred ca au voie sa faca asa ceva.
Exista vreo posibilitate de a-i forta sa-mi dea un termen de livrare corect si precis?
Astazi a trecut sotia mea pe la ei, si un individ a informat-o ca "nu se stie" cand vor livra masina. Contractul de comanda ferma contine niste prevederi nu tocmai ortodoxe:
1. "livrarea la 14 zile lucratoarede la primirea facturii de la GMSE".
2. In cazul nelivrarii din vina cumparatorului, o penalitate in suma de 25% din pretul CIP al autoturismului.
Conform Legii 193/2000, nu cred ca au voie sa faca asa ceva.
Exista vreo posibilitate de a-i forta sa-mi dea un termen de livrare corect si precis?
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
kata- Mesaje scrise: 586
- Cont inregistrat: 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
vyrus
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Corsa 2006 Z13DT
- Cont inregistrat: 17 Aug 2006
- Mesaj Privat
kata a scris:Incearca sa citesti contractul : pe acolo o sa se specifice un termen de max 90 zile. In realitate, o sa vina mai repede, pentru ca modelul comandat de tine de CORSA, nu se mai fabrica .. iar ce o sa-ti aduca tie, se afla deja pe stock undeva.
Se schimba linia pt noul Corsa.
Se schimba linia pt noul Corsa.
Precum am spus mai inainte:
1. Masina e deja la Gyor (am comandat un model care era deja pe stocul extern).
2. Am citit contractul si tocmai de asta sunt ingrijorat!
Edit: totul e in regula, masina e la Curtici deja. S-au miscat bine cei de la Gold&Platin.