- nashu_lucian
- OP
- 423 mesaje
- din 20 Aug 2008
- Omega FOREVER
- Hunedoara
nashu_lucian
- Mesaje scrise: 423
- Masina: Omega FOREVER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Aug 2008
- Mesaj Privat
- boditza
- 765 mesaje
- din 28 Sep 2006
- Dolj
boditza
- Mesaje scrise: 765
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Sep 2006
- Mesaj Privat
si eu sunt curios sa le aflu pe toate... plus ca la mine are si un joc directia.
stiu ca are 2 brate pe fatza cu 2 bucsi si un pivot pe fiecare, cate 2 capete de bara pe fiecare roata din fata, bieleta anti-ruliu la fiecare roata si ar mai fi idler arm-ul . este legatura intre bielete.. nush sigur dar asta face joc in directie.
stiu ca are 2 brate pe fatza cu 2 bucsi si un pivot pe fiecare, cate 2 capete de bara pe fiecare roata din fata, bieleta anti-ruliu la fiecare roata si ar mai fi idler arm-ul . este legatura intre bielete.. nush sigur dar asta face joc in directie.
palkolaci
- Mesaje scrise: 67
- Masina: Omega 1997 x20xev
- Cont inregistrat: 16 Oct 2008
- Mesaj Privat
- nashu_lucian
- OP
- 423 mesaje
- din 20 Aug 2008
- Omega FOREVER
- Hunedoara
nashu_lucian
- Mesaj Privat
- Truckman
- **
- 102 mesaje
- din 16 Sep 2007
- Omega 2002 y22dth
- Cluj
Truckman
- Mesaje scrise: 102
- Masina: Omega 2002 y22dth
- Cont inregistrat: 16 Sep 2007
- Mesaj Privat
nashu_lucian a scris:nu am probleme momentan vroiam doar sa stiu ce implica directia si dak trebuie facut unghil de fuga in cazul in care schimb telescoapele
Normal nu,depinde schimbi cu fuzeta s-au numai telescopul (Una noua),daca nu iti uzeaza cauciucurile in interior s-au interior sfatul meu nu regla nimik.
- boditza
- 765 mesaje
- din 28 Sep 2006
- Dolj
boditza
- Masina:
- Mesaj Privat
- shaftt24
- 813 mesaje
- din 18 Dec 2007
- Omega 2001 2200
- Timis
shaftt24
- Mesaje scrise: 813
- Masina: Omega 2001 2200
- Cont inregistrat: 18 Dec 2007
- Mesaj Privat
DIRECTIE!
intra 3 bucsi trapez,capete de bara interior exterior[de preferat este sa cumperi tot bratul intreg si nu ai probleme cati-va ani buni]rulment care e cu abs [250-350ron],bielete antiruliu [delphi 60-70 ron bucata]directia nu este o avere sa o faci..dar recomandarea mea este sa nu bagati bucsi ITALIENE sau alta natie..doar DELPHI sau nemtesti..exclus piese fabricate italia sasa mai departe...repet NU TIN NICI 4 LUNI!
ATENTIE!la reglajul unghiului de fuga se face si pe spate!are capete de bara si pe spate!
intra 3 bucsi trapez,capete de bara interior exterior[de preferat este sa cumperi tot bratul intreg si nu ai probleme cati-va ani buni]rulment care e cu abs [250-350ron],bielete antiruliu [delphi 60-70 ron bucata]directia nu este o avere sa o faci..dar recomandarea mea este sa nu bagati bucsi ITALIENE sau alta natie..doar DELPHI sau nemtesti..exclus piese fabricate italia sasa mai departe...repet NU TIN NICI 4 LUNI!
ATENTIE!la reglajul unghiului de fuga se face si pe spate!are capete de bara si pe spate!
- nashu_lucian
- OP
- 423 mesaje
- din 20 Aug 2008
- Omega FOREVER
- Hunedoara
nashu_lucian
- Mesaj Privat
- kriu
- 537 mesaje
- din 19 Oct 2007
- Omega 2003 y22dth
- Dolj
kriu
- Mesaje scrise: 537
- Masina: Omega 2003 y22dth
- Cont inregistrat: 19 Oct 2007
- Mesaj Privat
pentru jocul directiei se mai poate regla si caseta! are in partea de sus un surub de reglaj cu contrapiulita.
eu am schimbat semicaseta (320 lei a costat), si tot mai era putin joc in volan, care a disparut prin reglajul de care v-am spus.
...si unghiul de fuga trebuie facut la un service bun, nu mergeti la orice baraca de printre blocuri care stie sa faca pe la dacii si alte acareturi din 1970... conteaza foarte mult si reglajul rotilor spate!
eu am schimbat semicaseta (320 lei a costat), si tot mai era putin joc in volan, care a disparut prin reglajul de care v-am spus.
...si unghiul de fuga trebuie facut la un service bun, nu mergeti la orice baraca de printre blocuri care stie sa faca pe la dacii si alte acareturi din 1970... conteaza foarte mult si reglajul rotilor spate!
- boditza
- 765 mesaje
- din 28 Sep 2006
- Dolj
boditza
- Masina:
- Mesaj Privat
kriu a scris:pentru jocul directiei se mai poate regla si caseta! are in partea de sus un surub de reglaj cu contrapiulita.
cand oi avea putin timp sa ne faci si noua o poza unde anume se regleaza .. eu am posibilitatea sa o ridic pe elevator oricand si am si mecanic de dacii la dispozitie, deci cred k m-as descurca cat de cat sa fac eu operatia
- kriu
- 537 mesaje
- din 19 Oct 2007
- Omega 2003 y22dth
- Dolj
kriu
- Mesaje scrise: 537
- Masina: Omega 2003 y22dth
- Cont inregistrat: 19 Oct 2007
- Mesaj Privat
daca esti din craiova nu mai ai nevoie de poza! ne intalnim si iti arat! eu am rezolvat problema la service eurocar! dar nu sunt ei singurii care stiu ce se face pe acolo...
... pentru reglajul directiei, convergentei, si caderii, nu iti trebuie elevator clasic! deci, nu te-ai descurca tu cu mecanicul de dacii.... parca asa ziceam
... pentru reglajul directiei, convergentei, si caderii, nu iti trebuie elevator clasic! deci, nu te-ai descurca tu cu mecanicul de dacii.... parca asa ziceam
- boditza
- 765 mesaje
- din 28 Sep 2006
- Dolj
boditza
- Masina:
- Mesaj Privat
- kriu
- 537 mesaje