Peste 2-3 zile o sa semnez contractul pentru un Opel AStra 1.3 CDTI varianta Enjoy si voiam sa va intreb daca isi merita banii masina asta tinand cont ca va fi condusa prin Bucuresti plus 3-4 drumuri de Bucuresti - Focsani pe luna, intelegeti voi de ce am precizat asta (consumul).
O alta chestiune ar fi cum se comporta daca e masina plina cu prieteni si plecam la munte, se comporta bine acest 1.3CDTI 95 cai ?
Si inca un aspect important, mi-a fost recomandat sa iau modelul asta pentru ca are distributia pe lant si consumul super mic. Eu am zis ca e ok masina tinand cont ca masina are masa in jur de 1500 kg si 95 cai (facusem in mintea mea o paralela intre Logan 1.5 CDI 65-70 cai se comporta OK, e masina unui prieten, am vazut cum merge. Poate nu e cea mai stralucita comparatie dar zic, vorba aia e OPEL model 2010 trebuie sa fie bun )! Am intrebat si un mecanic, i-am cerut parerea si a fost ok raspunsul lui.
Voi stiti sigur ca modelul acesta 1.3 are distributia pe lant? Eu am intrebat la cei din Showroom si mi s-a zis de consultant si de un mecanic de acolo ca 1.3 are distributia pe lant si 1.7 pe curea , dar pentru siguranta mea am zis sa va cer si voua parerea !
Aaa sa nu uit, cat ajunge inregistrarea (aproximativ) ? Restul am inteles ca nu sunt cine stie ce !
_______________________________________________________________________________________
Inainte sa ma hotarasc la modelul acesta, ma gandeam la : 1.6 - A16XER , Putere: 85 kW/115 cp @ 6000 rpm ! Mi-am schimbat parerea intre timp tinand cont de consum, intretinere, rezistenta (ma refer la distributia pe lant)
Voi ce parere aveti ?
Multumesc anticipat !
![Exclamation](http://www.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Ultima modificare făcută de rCiprian la Mie 09 Nov, 2011 11:39 am, modificat de 5 ori în total