Pyter
- Mesaje scrise: 82
- Masina: Astra 2003 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Apr 2006
- Mesaj Privat
De vreo luna imi aparea in bord simbolul cu motorul dar care se mai si stingea uneori!Am fost cu masina azi la tester si mi-a spus tipul ca este sonda defecta si trimite informatii gresita la calculatorul masinii,fapt care determina si un consum mai mare!Pana aici toate bune tipul azis ca ese vreo 50-60RON,m-am interesat de pretul ei si am gasit cu 18RON cam dubios de ieftina nu?
Problema este ca am ceva defectiuni si cu ABS-ul care se aprinde uneori si automat nu mai functioneaza cu toate ca atunci cand nu este aprins functioneaza.
Nu stiu ce soft sau ce computer tampit are masina ca nu a reusit sa intre decat la parametrii motorului,restul ABS-ul,climatronicul etc au ramas un mister,acum ce sa fac ca nu e dacie sa bajbai pe la ea si sa-mi dau cu parerea!
Si pe deasupra mai am si o atentionare in bord care zice Low Beam Fld/Vision care ma sacaie si nu stiu de la ce poate fi mai ales ca i-am schimbat si becurile cu xenon!
Problema este ca am ceva defectiuni si cu ABS-ul care se aprinde uneori si automat nu mai functioneaza cu toate ca atunci cand nu este aprins functioneaza.
Nu stiu ce soft sau ce computer tampit are masina ca nu a reusit sa intre decat la parametrii motorului,restul ABS-ul,climatronicul etc au ramas un mister,acum ce sa fac ca nu e dacie sa bajbai pe la ea si sa-mi dau cu parerea!
Si pe deasupra mai am si o atentionare in bord care zice Low Beam Fld/Vision care ma sacaie si nu stiu de la ce poate fi mai ales ca i-am schimbat si becurile cu xenon!
- bogdan_petrica
- *
- 30 mesaje
- din 23 Jun 2006
- Astra 2001 Y17DT
- Oradea, Bihor
bogdan_petrica
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 23 Jun 2006
- Mesaj Privat
- mikhai
- **
- 215 mesaje
- din 12 Jun 2006
- Astra 2004 y20dth
mikhai
- Mesaje scrise: 215
- Cont inregistrat: 12 Jun 2006
- Mesaj Privat
Pyter a scris:De vreo luna imi aparea in bord simbolul cu motorul dar care se mai si stingea uneori!Am fost cu masina azi la tester si mi-a spus tipul ca este sonda defecta si trimite informatii gresita la calculatorul masinii,fapt care determina si un consum mai mare!Pana aici toate bune tipul azis ca ese vreo 50-60RON,m-am interesat de pretul ei si am gasit cu 18RON cam dubios de ieftina nu?
zi-i ce marca e ,cine o face,ca dupa pretz...e relativ!
si ia-le pe rind erorile,ca intre timp mai dispar cele asociate...