cosmindpg
- Mesaje scrise: 42
- Masina: Astra 2003 y17d
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Apr 2010
- Mesaj Privat
Buna seara, ma puteti ajuta va rog.Sunt pe cale sa fiu posesorul unui Opel Astra (am un SAAB 95 momentan dar criza nu-mi mai permite sa-l pastrez ).Am gasit pe cineva care vrea sa facem schimb si am inceput sa ma documentez despre Astra.
Este vorba despre un OPEL ASTRA G 1.7 DTI COUPE. Dar am tot citit de ASTRA COUPE BERTONE.Care este diferenta?
Voi ce parere aveti despre motorizarea 1.7 diesel ? Eu am fost mereu fan benzina dar acum vreau un consum mai mic.Cum sta modelul asta cu pompa de injectie ?
Multumesc anticipat si imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul asta sau daca vi se pare o intrebare stupida.
Este vorba despre un OPEL ASTRA G 1.7 DTI COUPE. Dar am tot citit de ASTRA COUPE BERTONE.Care este diferenta?
Voi ce parere aveti despre motorizarea 1.7 diesel ? Eu am fost mereu fan benzina dar acum vreau un consum mai mic.Cum sta modelul asta cu pompa de injectie ?
Multumesc anticipat si imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul asta sau daca vi se pare o intrebare stupida.
- elegance
- 3,083 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Astra 2000 Y 17 DT
- Cluj
elegance
- Mesaje scrise: 3,083
- Masina: Astra 2000 Y 17 DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat
Cea de care zici tu e astra in 2 usi care arata asa:
Coupe arata asa: iar singurul motor diesel e cel de 2.2.
Diferente sunt multe intre ele, gasesti pe forum informatii cacalau. 1.7 dti nu are probleme cu pompa de injectie, ala e cel de 2.0. Foloseste cautare si o sa gasesti toate problemele specifice si tot ce te intereseaza.
Coupe arata asa: iar singurul motor diesel e cel de 2.2.
Diferente sunt multe intre ele, gasesti pe forum informatii cacalau. 1.7 dti nu are probleme cu pompa de injectie, ala e cel de 2.0. Foloseste cautare si o sa gasesti toate problemele specifice si tot ce te intereseaza.