gr3go
- Mesaje scrise: 91
- Masina: Astra 2007 Z13DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Mar 2010
- Mesaj Privat
Salut!
De curand am cumparat un astra h din DE.
Daca franez, frana "bate" din pedala (ceva de genul: abs), si in cazul unei franari slabe.
Daca franez brus, de ex la 20 ora, nu mai apare fenomenul. Daca franez unpic la viteza mai mare frecventa cu care bate din pedala, e mai mare decat daca franez incet la o viteza mai mica.
Cand bate pedala, se simte ca si volanul tremura.
Mechanicul care era cu mine, zicea ca e din cauza ca masina a stat, si discurile s-au ruginit, si ca in 50km o sa fie ok.
Am venit acasa cu masina (1300km), am mai umblat unpic si aceeasi treaba.
M-am dus la un service, si ala zicea ca discul de frana trebuie rectificat. Cu aceasta ocazie s-au schimbat si placutele de frana.
Insa dupa ce s-a rectificat discul frana, si dupa ce s-au schimbat placutele, problema nu a discparut.
Aveti ce ar cauza aceasta problema?
De curand am cumparat un astra h din DE.
Daca franez, frana "bate" din pedala (ceva de genul: abs), si in cazul unei franari slabe.
Daca franez brus, de ex la 20 ora, nu mai apare fenomenul. Daca franez unpic la viteza mai mare frecventa cu care bate din pedala, e mai mare decat daca franez incet la o viteza mai mica.
Cand bate pedala, se simte ca si volanul tremura.
Mechanicul care era cu mine, zicea ca e din cauza ca masina a stat, si discurile s-au ruginit, si ca in 50km o sa fie ok.
Am venit acasa cu masina (1300km), am mai umblat unpic si aceeasi treaba.
M-am dus la un service, si ala zicea ca discul de frana trebuie rectificat. Cu aceasta ocazie s-au schimbat si placutele de frana.
Insa dupa ce s-a rectificat discul frana, si dupa ce s-au schimbat placutele, problema nu a discparut.
Aveti ce ar cauza aceasta problema?
bogdan3l
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 1.4XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Sep 2007
- Mesaj Privat
- florescu petre
- *
- 7 mesaje
- din 17 Feb 2010
- Astra 2001 y1.7dti