yet
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Tigra 1996
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Feb 2010
- Mesaj Privat
Buna tuturor
revin dupa o lunga absenta..de data asta ca soferita de Tigra . Tocmai am lovit-o (Politaiul dupa ce ca avusesem in fata masina care evita o caruta + tir care facea manevre de intoarcere- pe linie continua,dupa o curbala intrare in localitate- tot soferii "e" prosti si nu "stie" conduce)
Aveti idee cam la cat se ridica preturile la
-far
-masca fata
-aripa
-radiator
-prag lateral
-capota
Abia ce platisem 1600 pe schimb de ulei ,schimb distributie si ince ceva maruntisuri.Macar sa mi fac o idee
Multumesc !
revin dupa o lunga absenta..de data asta ca soferita de Tigra . Tocmai am lovit-o (Politaiul dupa ce ca avusesem in fata masina care evita o caruta + tir care facea manevre de intoarcere- pe linie continua,dupa o curbala intrare in localitate- tot soferii "e" prosti si nu "stie" conduce)
Aveti idee cam la cat se ridica preturile la
-far
-masca fata
-aripa
-radiator
-prag lateral
-capota
Abia ce platisem 1600 pe schimb de ulei ,schimb distributie si ince ceva maruntisuri.Macar sa mi fac o idee
Multumesc !
- catalin_m7
- *
- 12 mesaje
- din 18 Feb 2009
- Tigra 1999 X14XE
- Constanta
catalin_m7
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Tigra 1999 X14XE
- Cont inregistrat: 18 Feb 2009
- Mesaj Privat
sunt ffff scumpe piesele luate noi,pt ca vin pe original, asa ca mai bine vezi pe la dezmembrari.Oricum ca sa stii ce preturi sunt la piese noi: far intre 350-550ron bucata, prag lateral(banuiesc ca cel de plastic) e din doua bucati si nou e vreo600-700(tot) ron aripa parca 500 ron radiotor 200sau 250 ron ( mi-am luat acum un an ),dar vezi acum care radiator te intereseaza apa sau cel de aer conditionat(eu ti-am zis la cel de apa),masca fata, nu inteleg la ce te referi ca pe fata nu ai decat bara si capota, bara fata oricum e in jur de 1300 ron cam astea ar fi preturile din cate stiu eu
- Ciuby
- **
- 317 mesaje
- din 18 Jun 2007
- Tigra 1996 x14xe
- Buzau
Ciuby
- Mesaje scrise: 317
- Masina: Tigra 1996 x14xe
- Cont inregistrat: 18 Jun 2007
- Mesaj Privat
yet
- Mesaj Privat
yet
- Mesaj Privat
kveschi
- Mesaje scrise: 37
- Masina: Tigra 1998
- Cont inregistrat: 01 Aug 2009
- Mesaj Privat
yet
- Mesaj Privat
- coldbreath11
- **
- 101 mesaje
- din 24 Sep 2007
- Tigra 1998 X16XE
- Bucuresti
coldbreath11
- Mesaje scrise: 101
- Masina: Tigra 1998 X16XE
- Cont inregistrat: 24 Sep 2007
- Mesaj Privat
yet a scris:mi se spune ca nu se prea gasesc la dezmambrari piese fiind masini mai "rare" nu se merita sa tina banii in ele .....desi sincer in ultima jumatate de an am vazut ca au aparut o groaza la mine in oras
Daca erai din Bucuresti te ajutam cu mare placere. Piesele le gasesti si second hand cu putina rabdare. Vopsitul nu costa mai mult de 300 ron elementul deci ar fi capota+aripa+bara+ alte maruntisuri in jur de 1000 ron. Piesele nu ar trebui sa te coste mai mult de 2000 ron daca ai rabdare si cauti bine. Ai ajunge la un total de 3000 ron deci 700-800 euro. Daca ar fi sa vinzi masina in cel mai bun caz primesti 800-1000 euro pe ea.
Ultima modificare făcută de coldbreath11 la Vin 12 Feb, 2010 11:54 am
yet
- Mesaj Privat
tomtomeu- Mesaje scrise: 5
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Jan 2009
- Mesaj Privat
yet a scris:mi se spune ca nu se prea gasesc la dezmambrari piese fiind masini mai "rare" nu se merita sa tina banii in ele .....desi sincer in ultima jumatate de an am vazut ca au aparut o groaza la mine in oras
te inseli, piese de tigra gasesti cate vrei , numai sa stii unde sa cauti. te pot ajuta eu cu un prag, depinde care iti trebuie. am un vauxhall tigra dezmembrat. da mi un PM cu id ul tau de msg si vorbim acolo. nu pot sa iti raspund la PM inca, dearece nu am minimul de 10 postari. daca e ceva iti scriu aici pe topic. seara buna
yet
- Mesaj Privat
- alex_cris7
- **
- 97 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Insignia 2011 A20DTH
- Bucuresti
alex_cris7
- Mesaje scrise: 97
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
tomtomeu a scris:
te inseli, piese de tigra gasesti cate vrei , numai sa stii unde sa cauti. te pot ajuta eu cu un prag, depinde care iti trebuie. am un vauxhall tigra dezmembrat. da mi un PM cu id ul tau de msg si vorbim acolo. nu pot sa iti raspund la PM inca, dearece nu am minimul de 10 postari. daca e ceva iti scriu aici pe topic. seara buna
salu, bara fata ai?
yet
- Mesaj Privat
- alex_cris7
- **
- 97 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Insignia 2011 A20DTH
- Bucuresti
alex_cris7
- Mesaje scrise: 97
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
- alinmuresan
- **
- 339 mesaje
- din 24 Nov 2008
- Valcea
alinmuresan
- Mesaje scrise: 339
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Nov 2008
- Mesaj Privat
- outsider
- **
- 103 mesaje
- din 18 Apr 2008
- Tigra 1995 X14XE
- Botosani
outsider
- Mesaje scrise: 103
- Masina: Tigra 1995 X14XE
- Cont inregistrat: 18 Apr 2008
- Mesaj Privat
te inseli, piese de tigra gasesti cate vrei , numai sa stii unde sa cauti. te pot ajuta eu cu un prag, depinde care iti trebuie. am un vauxhall tigra dezmembrat. da mi un PM cu id ul tau de msg si vorbim acolo. nu pot sa iti raspund la PM inca, dearece nu am minimul de 10 postari. daca e ceva iti scriu aici pe topic. seara buna[/quote]
Sal,
Ai o tigra la dezmembrat ? Ma intereseaza radiatorul de racire apa pentru o tigra din 95 motor 1,4 X14XE cu AC. Ai asa ceva ? Cit ceri ?
Sal,
Ai o tigra la dezmembrat ? Ma intereseaza radiatorul de racire apa pentru o tigra din 95 motor 1,4 X14XE cu AC. Ai asa ceva ? Cit ceri ?
- alinutta_8607
- *
- 13 mesaje
- din 12 Apr 2010
- Tigra 1996 1.6
- Dambovita
alinutta_8607
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Tigra 1996 1.6
- Cont inregistrat: 12 Apr 2010
- Mesaj Privat