Sam 29 Mai, 2010 4:38 am
La dezmembrari gasesc tot mai rar piese pt kadetul meu. Nu prea mai aduc masini asa de vechi.
Eu am un Opel Kadet E din 1985, 1.3 benzina.
Legat de topic pot si eu sa vin cu urmatoarele informatii:
Recent am schimbat radiatorul de incalzire, se afla in partea de jos, sub bord si e din cupru. Cel vechi mi-a dat batai de cap toata iarna ca-mi aburea gemurile si tot timpul stateam cu carpa langa mine sa pot vedea ceva. L-am luat de la un second hand-dezmembrari, de langa Targu Mures, cu 50 ron. Montajul m-a costat to 50 ron.
Apoi aveam ceva probleme cu cutia de viteze, e in 4 trepte, aveam un tacanit de care nu mai scapam de vre-o juma de an si chiar se amplificase. Mecanicul meu mi-a spus ca e cutia de viteze de bai. Dupa o saptamana m-am intors la acelasi parc de dezmembrari si am luat cutia de viteza de pe aceeasi masina de la care demontasem si radiatorul de incalzire. Pe cutia de viteze am dat 100 ron iar mecanicul mi-a inlocuit-o cu 160 ron. Acuma merge perfect nu mai aud nici un zgomot.
Anul trecut am mai schimbat un motoras de la vasul cu apa ce spala parbrizul, tot de la dezmembrari, 20 ron.
Cam astea sunt preturile cu care m-am confruntat eu in ultima perioada, la Kadet E.