Opel GTT ar fi un service foarte bun daca ar stii sa isi stimuleze angajatii.Ultima gaselnita a directorului general de la Opel GTT a fost ca in loc de premiere in bani sa premieze angajatii cu o "Diploma de Excelenta".Atata timp cat muncitorul este prost platit,nici calitate nu va fi.In general la Opel GTT se are in grija sa se mai angajeze cate un: "director,sef....".De unde bani si pentru muncitorul de jos care isi rupe coatele muncind?
Toate acestea nu a fost spuse aici pt a va face sa fugiti de Opel GTT,ci pt ai scuza pe cei "mici"(cei ce se straduiesc sa faca treaba acolo).Sper ca cei ce finanteaza aceasta firma sa se trezeasca la timp,sa faca "ceva" cat inca mai exista numele de GTT.
Nu mai ridicati in slavi service-ul lui "maiandrei". maiandrei este un om care a racolat personal calificat de anumite reprezentante Opel si acum se da mare meserias.
In viata de zi cu zi eu sunt Ciprian,ma ocup cu reparatii electrice,electronice si mecanica pe auto multimarca.Una din cartile mele de vizita le puteti gasi pe forumul
www.autodiag.ro(am acelasi nickname).
In aceasta postare nu am ca scop racolarea de clienti sau indepartarea clientilor.Cu siguranta postarea mea va "deranja" unele parti mentionate mai sus,dar cred inca in libertatea de exprimare(chiar daca sunt pe un forum privat).
Multumesc pentru intelegere si gazduire.