- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaje scrise: 747
- Masina: Astra 1995 C14NZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Jun 2005
- Mesaj Privat
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
Sunt intreg, slava Domnului ....ce-i drept, am cam lovit geamul cu capul....putea fi si mai rau....
Dar tare mi se rupe sufletul cand o patesc asa, nevinovat si stau sa umblu prin service sa-i ung pe mecanici ca sa-si faca treaba, ca stiti si voi cum se lucreaza cu RCA; plus ca sunt nevoit sa-mi iau si vreo cateva zile libere.....
PS Uitasem....m-a surprins reactia tipului care m-a lovit: "nu m-ati vazut ca veneam catre dvs???"...desi intrase ca berbecul pe culoarea ROSIE a semaforului....
Dar tare mi se rupe sufletul cand o patesc asa, nevinovat si stau sa umblu prin service sa-i ung pe mecanici ca sa-si faca treaba, ca stiti si voi cum se lucreaza cu RCA; plus ca sunt nevoit sa-mi iau si vreo cateva zile libere.....
PS Uitasem....m-a surprins reactia tipului care m-a lovit: "nu m-ati vazut ca veneam catre dvs???"...desi intrase ca berbecul pe culoarea ROSIE a semaforului....
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
- botosu
- 1,287 mesaje
- din 17 Mai 2006
- Astra z14xep
- Bucuresti
botosu
- Mesaje scrise: 1,287
- Masina: Astra z14xep
- Cont inregistrat: 17 Mai 2006
- Mesaj Privat
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
- botosu
- 1,287 mesaje
- din 17 Mai 2006
- Astra z14xep
- Bucuresti
botosu
- Mesaj Privat
- pif
- 1,312 mesaje
- din 04 Nov 2004
- Vectra 2001 z18xe
- Gaesti/Dambovita
pif
- Mesaje scrise: 1,312
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 04 Nov 2004
- Mesaj Privat
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
Ce sa scot de pe el, ca e vai de steaua lui (eu nu stiu cum i s-a mai dat posibilitatea sa mai conduca, in conditiile unei sanatati mai mult decat precare: trecut prin pareza pe ambele parti, 2 infarcturi si diabet ); el ar fi dispus sa imi repare masina, dar tare mi-e teama ca nu va fi atat de usor precum se crede .
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
@dyS a scris:... dar s-a constatat la fata locului, la firma de asigurare ca nu este valabila polita de asigurare.......
stai ca m-ai prins... cum asa nu e valabila
ori are, ori nu are ?
era expirata ?
era falsa ?
ori are, ori nu are ?
era expirata ?
era falsa ?
E ca dracu, masina e a fetei, a cumparat-o de la unu` si a facut o chitanta de mana (alea avea niste impozite neplatite si nu a putut face act de vanzare-cumparare); intre timp, fata astuia de m-a lovit a facut asigurare pe numele ei si in polita e precizat: "...valabila din data inmatricularii....."
Certificatul de inmatriculare e pe numele vechiului posesor si asigurarea pe numele fetei aluia de m-a lovit.
Ulterior astia nu s-au mai ocupat de trecerea masinii pe numele fetei .
- botosu
- 1,287 mesaje
- din 17 Mai 2006
- Astra z14xep
- Bucuresti
botosu
- Mesaj Privat
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
@dyS nu ai casco? povesteste cu ei, s-ar putea sa iti poti face masina pe casco, si apoi e treaba lor cum isi recupereaza banii de la ala...
Cineva care stie mai in detaliu cum s-ar putea proceda? stiu ca exista situatii cand poti face asa, daca accidentul nu e din vina ta, iti faci masina pe casco-ul tau, si apoi baietii isi recupereaza banii... da' aia nu mai e treaba ta:)
Cineva care stie mai in detaliu cum s-ar putea proceda? stiu ca exista situatii cand poti face asa, daca accidentul nu e din vina ta, iti faci masina pe casco-ul tau, si apoi baietii isi recupereaza banii... da' aia nu mai e treaba ta:)
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
@dyS esti al tz-lea om care, dup accident, descopera ca nu are casco...
pai mai fratilor, treaba e asta? ce dreak, ca nu avem dacii? La modul foarte serios, nu putem merge pe ideea "lasa ca nu o sa mi se intample tocmai mie"... ca asa or zis multi, si cand se intampla, uite surpriza emisiunii....
@dyS , sa nu crezi ca iti sar la gat amu. imi pare rau ca ai patit ce ai patit. dar gandeste-te acuma, daca aveai casco, viata ta era mult mai usoara....
pai mai fratilor, treaba e asta? ce dreak, ca nu avem dacii? La modul foarte serios, nu putem merge pe ideea "lasa ca nu o sa mi se intample tocmai mie"... ca asa or zis multi, si cand se intampla, uite surpriza emisiunii....
@dyS , sa nu crezi ca iti sar la gat amu. imi pare rau ca ai patit ce ai patit. dar gandeste-te acuma, daca aveai casco, viata ta era mult mai usoara....
- Eugen OmegaFun
- **
- 78 mesaje
- din 20 Mai 2006
- Omega 2000 X20XEV
- Oradea
Eugen OmegaFun
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Omega 2000 X20XEV
- Cont inregistrat: 20 Mai 2006
- Mesaj Privat
Salut,
Imi pare rau de ce s-a intamplat, dar nu dispera
Citaste aici http://www.baar.ro/ la Fondul Victimelor Strazii
Succes
Imi pare rau de ce s-a intamplat, dar nu dispera
Citaste aici http://www.baar.ro/ la Fondul Victimelor Strazii
Succes
- clawoodiu
- **
- 134 mesaje
- din 15 Oct 2005
- Astra 2001 Y20DTH
- Bucuresti
clawoodiu
- Mesaje scrise: 134
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 15 Oct 2005
- Mesaj Privat
Nici eu nu am iesit in trafic pana nu i-am facut CASCO si bine am facut. Asa am rezolvat un incident/accident la care devizul a fost de 140 mil. si a fost acoperit de un CASCO de 20 si ceva de milioane. Iar ala care m-a lovit se gandea cat o sa coste reparatia Novei lui: 10 sau 15 milioane.
CONCLUZIA: CASCO mai intai, Opelul nu este Dacie.
@dyS - nu iti ramane decat sa il dai in judecata (si asta dureaza ceva timp + bani), dar considerente gen "vai de mama lui" nu isi au locul. Daca era bolnav, batran etc. ce a cautat sa conduca un autoturism? Trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru ce a facut. Daca iti convine, suporta tu cei 70 - 80 milioane cat cred ca va costa reparatia.
CONCLUZIA: CASCO mai intai, Opelul nu este Dacie.
@dyS - nu iti ramane decat sa il dai in judecata (si asta dureaza ceva timp + bani), dar considerente gen "vai de mama lui" nu isi au locul. Daca era bolnav, batran etc. ce a cautat sa conduca un autoturism? Trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru ce a facut. Daca iti convine, suporta tu cei 70 - 80 milioane cat cred ca va costa reparatia.
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
Devizul s-ar duce undeva la 25 milioane, cel putin asa spuneau niste cativa mecanici pe care i-am intrebat; usa-stanga-sofer noua (fara oglinda, care nu a fost afectata) = 13.5 milioane, vopsea cu toate cele = 2 milioane...si restul ....
@jE Ai perfecta dreptate, dar sa nu uitam ca este o masina relativ veche, nu se poate compara cu una de 4-5 ani vechime si au mai fost si considerente materiale la vremea respectiva .
@jE Ai perfecta dreptate, dar sa nu uitam ca este o masina relativ veche, nu se poate compara cu una de 4-5 ani vechime si au mai fost si considerente materiale la vremea respectiva .
- zafira 2.0 automatic
- 1,031 mesaje
- din 15 Nov 2005
- Zafira 2003 y20dth
- Bucuresti
zafira 2.0 automatic
- Mesaje scrise: 1,031
- Masina: Zafira 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 15 Nov 2005
- Mesaj Privat
- @dyS
- OP
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaj Privat
@zafira 2.0 automatic Ai perfecta dreptate, sunt perfect de acord cu ideea ca "ai gresit - platesti", insa m-as bucura sa imi pot face macar masina, ma gandesc numai la faptul ca e vara, am mare nevoie de masina si nici nu as vrea sa mi-o carpesc prin nu-stiu-ce garaj al lui nea caisa .
O sa va tin la curent cu derularea evenimentelor; de ce sa mint, ei isi dau interesul sa imi repare masina...acum ramane de vazut ce se va mai intampla.
Ma bucur ca macar imi pot spune of-ul cuiva, de cateva zile parca sunt rupt din alt film , parca sunt sedat...
O sa va tin la curent cu derularea evenimentelor; de ce sa mint, ei isi dau interesul sa imi repare masina...acum ramane de vazut ce se va mai intampla.
Ma bucur ca macar imi pot spune of-ul cuiva, de cateva zile parca sunt rupt din alt film , parca sunt sedat...