Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • sorindoc_87

• Mesaje scrise: 20
  • Masina: Vectra 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Apr 2010

• Mesaj Privat
ce ma sfatuiti , eu am un vectra b si am de gand sa o vand si sa-mi iau un vectra c , a-si dori sa-mi iau un disel ( la mana a 2 a) dar nu stiu ce sa fac , imi este frica sa nu am probleme cu injectoarele , turbina , cum imi pot da seama daca masina are astfel de probleme pana sa ajung cu ea la un tester? cat mai costa testarul ?despre motorul pe benzina 1.8 am auzit ca consuma destul de mult in oras cca 13-15 % este adevarat? care ar fii cele mai dese probleme la aceasta masina? si care sunt costurile pentru remedierea lor. va multumesc!
Skip ads

• pirvu_daniel

• Mesaje scrise: 4,578
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2008

• Mesaj Privat
Pai in primul rand ar trebui sa vezi care iti sunt prioritatile. Sunt diferente destul de mari intre o berlina medie si un coupe. Laughing
  • tonytm

• Mesaje scrise: 4,479
  • Masina: Signum 2005 Z19DTH 190CP
  • Cont inregistrat: 10 Oct 2007

• Mesaj Privat
2.2 gtc nu exista
  • Slash

• Mesaje scrise: 1,057
  • Masina: Astra 2005 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 10 Jul 2008

• Mesaj Privat
te sperie consumul lui 1,8 122 CP in oras , despre care ai auzit ca papa 13-15% , dar te gandesti sa-ti iei 2.2 de 150 CP ?
Shocked
  • rastafarianul

• Mesaje scrise: 511
  • Masina: Astra 2002 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 07 Sep 2006

• Mesaj Privat
Nu mai sariti omului in cap. Cred ca s-a exprimat incomplet si gresit: 2.2 GTS cred ca vroia diesel sau 1.8 benzinica. Eu ii transmit doua lucruri: urca-te in amandoua motorizari, da o tura, vezi in care te simti "de-acolo" si pe urma aia e. Daca stai si te gandesti ca daca, ca parca, eu zic sa nu iti mai iei. Cum am mai spus pe aici pe forum, daca nu vrei sa ai probleme cu masina, e simplu-nu iti mai lua.
  • sorindoc_87

• Mesaje scrise: 20
  • Masina: Vectra 2003
  • Cont inregistrat: 13 Apr 2010

• Mesaj Privat
ce consum are un vectra 2.2 GTS diesel in oras? da bine spus cred ca o sa trag o tura cu ambele modele dupa care ma decid , ms.
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR