alex08ali
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Frontera 1993 c20ne
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Jan 2010
- Mesaj Privat
- Frontera_A
- **
- 91 mesaje
- din 26 Apr 2009
- Frontera 1994 C20NE
- Mures
Frontera_A
- Mesaje scrise: 91
- Masina: Frontera 1994 C20NE
- Cont inregistrat: 26 Apr 2009
- Mesaj Privat
- respected
- 542 mesaje
- din 13 Mai 2009
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
respected
- Mesaje scrise: 542
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 13 Mai 2009
- Mesaj Privat
- Frontera_A
- **
- 91 mesaje
- din 26 Apr 2009
- Frontera 1994 C20NE
- Mures
Frontera_A
- Mesaj Privat
alex08ali
- Mesaje scrise: 14
- Masina: Frontera 1993 c20ne
- Cont inregistrat: 03 Jan 2010
- Mesaj Privat
@Frontera_A multumesc de raspuns
nu stiu ce e acolo dar nu cred ca e o cruce pt ca are dimensiuni foarte mici si e de forma lunguiata pare mai degraba ceva pe caneluri. nu ma pricep si poate vorbesc prostii.masina e frontera sport 2.0 i din 93. daca stie cineva ceva concret va rog sa ma luminati si pe mine jocul nu e mare si nu deranjaza in functionarea masini dar vreau sa nu mai fie acolo.
nu stiu ce e acolo dar nu cred ca e o cruce pt ca are dimensiuni foarte mici si e de forma lunguiata pare mai degraba ceva pe caneluri. nu ma pricep si poate vorbesc prostii.masina e frontera sport 2.0 i din 93. daca stie cineva ceva concret va rog sa ma luminati si pe mine jocul nu e mare si nu deranjaza in functionarea masini dar vreau sa nu mai fie acolo.
- Frontera_A
- **
- 91 mesaje
- din 26 Apr 2009
- Frontera 1994 C20NE
- Mures
Frontera_A
- Mesaj Privat
Astazi de curios m-am uitat si eu mai atent la coloana. N-am dat masonul jos insa dupa cum am pipait intradevar nu pare a fi o cruce ci un altfel de cuplaj. Cert este ca dupa cum am vazut nu ar prea parea reparabila nici cuplajul nici crucea care e pe axul casestei. Probabil ca este "cu totul" pe marca si model de masina. La GM poti sa te astepti la asa ceva.
La Porsche am coloana formata din 2 cruci si o bara intre ele. Crucile au dinti in capatul celalat si vin prinse pe ax volan respectiv caseta. Insa a trebuit sa cumpar bara cu cele doua cruci pentru ca nu se livra kit de reparatie doar pentru cruci.
Deci......n-as prea crede ca vei gasi un kit de reparatie poate cel mult burduful de cauciuc.
La Porsche am coloana formata din 2 cruci si o bara intre ele. Crucile au dinti in capatul celalat si vin prinse pe ax volan respectiv caseta. Insa a trebuit sa cumpar bara cu cele doua cruci pentru ca nu se livra kit de reparatie doar pentru cruci.
Deci......n-as prea crede ca vei gasi un kit de reparatie poate cel mult burduful de cauciuc.
- Tegero_Utilaje
- *
- 1 mesaje
- din 14 Sep 2011
- Sibiu
Tegero_Utilaje
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Sep 2011
- Mesaj Privat