- varza
- OP
- 202 mesaje
- din 15 Jun 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
varza
- Mesaje scrise: 202
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Jun 2006
- Mesaj Privat
Salut sunt Marius si e prima oara cand postez aici. Va rog sa ma ajutati.
Am un OPEL Astra din 2002 diesel Y20DTH. Pe Display imi apare "KOELVLOEI-STOFPEIL". Stie cineva ce inseamna asta? PS. masina e adusa din olanda si mi-a aparut chestia asta cand am uitat sa o scot din viteza dupa ce am parcat si s-a miscat putin, avand piciorul pe frana.
PS: am cumparat masina cam de 1 luna, dar am citit foarte mult inainte sa aleg. Concluzia este ca forumul asta m-a ajutat sa iau o decizie si ca se gasesc raspunsuri la aproape toate intrebarile.
Ultima modificare făcută de varza la Dum 16 Jul, 2006 10:38 pm
Am un OPEL Astra din 2002 diesel Y20DTH. Pe Display imi apare "KOELVLOEI-STOFPEIL". Stie cineva ce inseamna asta? PS. masina e adusa din olanda si mi-a aparut chestia asta cand am uitat sa o scot din viteza dupa ce am parcat si s-a miscat putin, avand piciorul pe frana.
PS: am cumparat masina cam de 1 luna, dar am citit foarte mult inainte sa aleg. Concluzia este ca forumul asta m-a ajutat sa iau o decizie si ca se gasesc raspunsuri la aproape toate intrebarile.
Ultima modificare făcută de varza la Dum 16 Jul, 2006 10:38 pm
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- varza
- OP
- 202 mesaje
- din 15 Jun 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
varza
- Mesaj Privat
uite ce am gasit pe net http://www.alwaysbemobile.nl/index.asp?page='carcheck.asp'
Mersi.
Se pune apa cu antigel sau e un lichid special?
Mersi.
Se pune apa cu antigel sau e un lichid special?
- BAC
- **
- 255 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2006 Z19DT
- Mures
BAC
- Mesaje scrise: 255
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
- dannek
- **
- 297 mesaje
- din 19 Mai 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Braila
dannek
- Mesaje scrise: 297
- Cont inregistrat: 19 Mai 2006
- Mesaj Privat
- varza
- OP
- 202 mesaje
- din 15 Jun 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
varza
- Mesaj Privat
- dandobre
- 1,153 mesaje
- din 16 Nov 2006
- Astra 2003 Y20DTH
- Zarnesti , Jud Brasov
dandobre
- Mesaje scrise: 1,153
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 16 Nov 2006
- Mesaj Privat
popdtica
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 18 Dec 2008
- Mesaj Privat
Salut. Am si eu un vectra combi 2.0 DTI. SI am o gramada de probleme cu el. Ii drept ca am luat teapa cand l-am cumparat. In fine... am problema cu lichidul de racire...dar l-am verificat la un mecanic si mi-a zis ca totul e in regula. Nu inteleg d c imi tot scrie in bord....
pe urma imi mai apare rem voeringer...si mi-am schimbat pe fata placutele si chiar si discurile ca erau putin ovalizate si destul de uzate. in fine... tot la frane... cu toate ca le-am schimbat... pun frana ... si daca cumva nimeresc la o frana mai brusca o mica groapa/denivelare... se intampla ceva... si parca sare placuta de pe disc si freaca pe ceva fier dur.. dar nu scartaie. si din mom ala incepe sa prinda rau...
pe urma am o bataie la motor... cred ca e de la tampoanele motorului sau suporturi.... am schimbat toate tampoanele de jos... ca sa constat ca mecanicul care a facut operatia e un tampit si bataia mai persista. adica... daca las asa mai brusc din ambreiaj la plecare de pe loc.... se aude o lovitura... motorul se loveste de ceva. la inceput am crezut ca se aude la roata din fata si consultand multi mecanici au zis ca sigur e de la suportul hidraulic.... dreapta sus... singurul care nu l-am schimbat. eh... asta l-am gasit doar pe original... si e destul de scump. are cineva vreo idee? ca nu vreau sa dau iar bani de-a moaca.
pe urma imi mai apare rem voeringer...si mi-am schimbat pe fata placutele si chiar si discurile ca erau putin ovalizate si destul de uzate. in fine... tot la frane... cu toate ca le-am schimbat... pun frana ... si daca cumva nimeresc la o frana mai brusca o mica groapa/denivelare... se intampla ceva... si parca sare placuta de pe disc si freaca pe ceva fier dur.. dar nu scartaie. si din mom ala incepe sa prinda rau...
pe urma am o bataie la motor... cred ca e de la tampoanele motorului sau suporturi.... am schimbat toate tampoanele de jos... ca sa constat ca mecanicul care a facut operatia e un tampit si bataia mai persista. adica... daca las asa mai brusc din ambreiaj la plecare de pe loc.... se aude o lovitura... motorul se loveste de ceva. la inceput am crezut ca se aude la roata din fata si consultand multi mecanici au zis ca sigur e de la suportul hidraulic.... dreapta sus... singurul care nu l-am schimbat. eh... asta l-am gasit doar pe original... si e destul de scump. are cineva vreo idee? ca nu vreau sa dau iar bani de-a moaca.
- gabiopel
- 5,583 mesaje
- din 23 Sep 2007
- Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Buzau
gabiopel
- Mesaje scrise: 5,583
- Masina: Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Cont inregistrat: 23 Sep 2007
- Mesaj Privat
popdtica--Eu iti zic sa o stapinesti sanatos si km multi cu ea fara probleme pt ca este o masina cu un motor destul de bun.
legat de acele probleme
1 antigel--verifica daca acel "mecanic" ti-a pus pina la limita antigel si verfica densitatea lui (daca scate sub o anumita densitate iti apare in bord martorul)-lucru patit la mine --parerea mea schimba antigelul
2l egat de placutele de frana--verifica din nou placutele de frana sa fie puse cum trebuie,iar daca aceasta problema o aveai si inainte verifica si flansele de la amortizoare
3 schimba mecanicul cu unul mai bun iar daca aceasta este problema vezi ca este un tip din bacau care dezmembreaza un astra g din 2004.poate te va ajuta
uite aici
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=62591
legat de acele probleme
1 antigel--verifica daca acel "mecanic" ti-a pus pina la limita antigel si verfica densitatea lui (daca scate sub o anumita densitate iti apare in bord martorul)-lucru patit la mine --parerea mea schimba antigelul
2l egat de placutele de frana--verifica din nou placutele de frana sa fie puse cum trebuie,iar daca aceasta problema o aveai si inainte verifica si flansele de la amortizoare
3 schimba mecanicul cu unul mai bun iar daca aceasta este problema vezi ca este un tip din bacau care dezmembreaza un astra g din 2004.poate te va ajuta
uite aici
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=62591