Ai uitat parola?

1. Home
  2. Tuning
  • onix69

• Mesaje scrise: 70
  • Masina: Vectra 1992 c18nz
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 27 Feb 2010

• Mesaj Privat
as dori sa montez pe vectra a jante pe 15 , chiar daca nu am omologate, dar nu sant hotarat . vreau cu cauciucuri 195/50/15 . as dori niste informati de la cei care au , probleme cu politia ? daca mere mai greu sau simte la demaraj sau la plecarea de pe loc . hai ca la politie mas risca
  • octav_bz

• Mesaje scrise: 1,047
  • Masina: Astra 2009 A17DTR
  • Cont inregistrat: 17 Jun 2005

• Mesaj Privat
Hai sa incep eu . Am suspensii sport , jante pe 15 '' si gume trecute in talon 205/50/15. In 5 ani nu am schimbat decat un pivot si bieletele. Mai sunt discutii pe aici ca ar afecta servodirectia si s-ar duce mai repede planetarele si celelalte componente ale directiei. (odata ce le am trecute in talon....nu cred ca e o pbl) Casigi mult la tinuta de drum, stabilitate in curbe si chiar aspect. Alegerea este a ta ! In ceea ce priveste demarajul, mai mult conteaza rapoartele cutiei (scurte sau lungi) decat jantele...
  • h0rm0n

• Mesaje scrise: 3,973
  • Masina: Vectra 2001 Y26SE
  • Cont inregistrat: 31 Jan 2007

• Mesaj Privat
Pentru motorul tau de 1,8... nu vad sa fie problema !
Cu politia, la fel, nu vad o problema, indata ce pe talon nu e trecut dimensiunile!

Cu ARR-ul daca te intalnesti, ar fi o problema ! (nu's sigur)

Subscriu la ceea ce a spus colegul de mai sus, cu stablilitatea !
  • onix69

• Mesaje scrise: 70
  • Masina: Vectra 1992 c18nz
  • Cont inregistrat: 27 Feb 2010

• Mesaj Privat
mai mult vreau pentru stabilitate plus ca arata si mai bine. dar cum merg si in ungaria nu stiu . nu vreau sa am probleme dar cred ca o sa ma risc la ceva pe 15, am gasit in ungaria la schrot ceva bbs la pret foarte bun
  • marian_sro

• Mesaje scrise: 3,791
  • Masina: Vectra 1999 x20xev
  • Cont inregistrat: 08 Apr 2007

• Mesaj Privat
arr-ul nu are treaba.rar-ul daca te opreste gaseste si altele nu numai asta.eu merge de 2 ani cu 15 si talon vechi nu m-a intrebat nimeni de sanatate.
Skip ads

1. Home
  2. Tuning

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR