- adinaelena
- OP
- 1 mesaje
- din 02 Mar 2010
- Corsa 2002 CA11
- Bucuresti
adinaelena
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 2002 CA11
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Mar 2010
- Mesaj Privat
Am un Opel Corsa C din 2002 pe benzina. De vreo 2 sapt in timpul mersului, beculetul cu motoras e constant aprins, nu e intermitent. Din ce am citit, pe intermitent ar putea indica probleme cu catalizatorul, insa aprins constant ar indica o perturbare in sistemul de emisie al gazelor.
A fost cineva la service Opel? Din ce am citit pe forum, ar fi vb despre valva EGR. Ce altceva ar putea fi?Mentionez ca in timpul iernii masina a ramas cu plinul facut si am iesit cu ea de maxim 3 ori. Sa afecteze asta?
As merge la service-ul Opel, insa mi-e teama sa nu ma coste extraordinar de mult.( masina nu mai este in garantie)
Masina nu o am de mult, e second hand din Germania si nu am fost cu ea la service pana acum. Daca trebuie sa merg in service, imi recomandati unul acceptabil la pret si bun?
Multumesc anticipat
- Gabello
- 1,148 mesaje
- din 11 Mai 2009
- Astra 2001 y1,7dti
- Giurgiu
Gabello
- Mesaje scrise: 1,148
- Masina: Astra 2001 y1,7dti
- Cont inregistrat: 11 Mai 2009
- Mesaj Privat
- gcom61
- 936 mesaje
- din 25 Mai 2008
- Meriva 2005 z14xep
- Giurgiu
gcom61
- Mesaje scrise: 936
- Masina: Meriva 2005 z14xep
- Cont inregistrat: 25 Mai 2008
- Mesaj Privat
Dai antigelul jos,scoti mufa EGR,demontezi EGR,cureti ,faci testul de actionare cu 2 fire legate la bornele bateriei si la pinii 1-si 5 ai supapei,nu sunt sigur-(fara a tine contact prelungit-numai mici socuri),montezi la loc,eventual folosind o garnitura noua.Completezi antigelul si gata.😊
- szilid
- **
- 479 mesaje
- din 14 Jun 2006
- Corsa 2002 Z10XE
- Timis
szilid
- Mesaje scrise: 479
- Masina: Corsa 2002 Z10XE
- Cont inregistrat: 14 Jun 2006
- Mesaj Privat
cristi28
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Zafira 2001
- Cont inregistrat: 13 Jan 2010
- Mesaj Privat
Am un Opel Corsa C din 2002 pe benzina. De vreo 2 sapt in timpul mersului, beculetul cu motoras e constant aprins, nu e intermitent. Din ce am citit, pe intermitent ar putea indica probleme cu catalizatorul, insa aprins constant ar indica o perturbare in sistemul de emisie al gazelor.
A fost cineva la service Opel? Din ce am citit pe forum, ar fi vb despre valva EGR. Ce altceva ar putea fi?Mentionez ca in timpul iernii masina a ramas cu plinul facut si am iesit cu ea de maxim 3 ori. Sa afecteze asta?
As merge la service-ul Opel, insa mi-e teama sa nu ma coste extraordinar de mult.( masina nu mai este in garantie)
Masina nu o am de mult, e second hand din Germania si nu am fost cu ea la service pana acum. Daca trebuie sa merg in service, imi recomandati unul acceptabil la pret si bun?
Multumesc anticipat
- Catalin Nastase
- *
- 12 mesaje
- din 24 Jan 2010
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
Catalin Nastase
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 24 Jan 2010
- Mesaj Privat
Am un Vectra C Z19DTH si am nevoie de un sfat.Am fost la service la un tester in urma aprinderii becului de service sa vad ce are masina si mi-au spus ca trebuie schimbat EGR-UL.Ei nu mi-au spus ca s-ar putea si curata(eu nu stiam ce e ala).Nu stiu ce sa fac, sa-l schimb s-au sa-l curat?
Ce se poate intampla daca nu il schimb ci doar il curat?Exista posibilitatea sa il curat si sa-mi de-a din nou eroare chiar daca e curatat?De fapt nu eroarea ma intereseaza ci sa nu se strice ceva mai rau,depind f mult de ea.
Multumesc anticipat,