manutgv
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Tigra 1995 x12xx
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Dec 2009
- Mesaj Privat
Recent mi-am cumparat un opel tigra din 95 la un pret redus insa din pacate am observat ca nu am facut o achizite prea buna. Dupa ce am cumparat-o am schimbat un rulment pe fata, discuri,placute,flanse fata,cap de bara fata plus uleiuri. Insa nici pe deaparte nu s-a terminat episodul investitii, deoarece iese fum de sub capota cand merg cu ea la mai mult de 2000rot/min. In service m-i s-a spus ca sare ulei pe toba,din motor si acela se arde,respectiv scoate fum pe sub capota, si trebuie schimbat kitul de distributie. Este adevarat? Trebuie schimbat kitul cu tot sau as putea scapa mai ieftin.
In afara de asta daca cineva are putin timp si experienta cu tigra as vrea sa ii cer ajutorul contra-cost intr-un weeckend sa se uite serios la ea deoarece cei din service-uri nu prea si-au dat interesul.
In afara de asta daca cineva are putin timp si experienta cu tigra as vrea sa ii cer ajutorul contra-cost intr-un weeckend sa se uite serios la ea deoarece cei din service-uri nu prea si-au dat interesul.
- Tazz
- **
- 265 mesaje
- din 27 Jul 2008
- Tigra 1995 x14xe
- Mehedinti
Tazz
- Mesaje scrise: 265
- Masina: Tigra 1995 x14xe
- Cont inregistrat: 27 Jul 2008
- Mesaj Privat
manutgv
- Mesaj Privat
Multumesc pentru raspunsul prompt Tazz! Am gasit la 309Ron un set Ina, ce cuprinde:
•curea distributie + rola intinzatoare + 2 role ghidaj
•curea distributie 169 dinti
•necesar pompa apa
Despre asta este vorba?
Am mai auzit o alta varianta ca de vina ar fi garnitura de chiuloasa, care ar fi mult mai ieftina; din cate am inteles fostul proprietar a schimbat anul trecut setul de distributie. Nu as vrea sa bag niste bani,inutil, pentru un dat cu parerea al unui mecanic. Tin sa precizez ca in testul facut "pe calculator" totul ar fi inregula. Deci sunt mai in ceata decat inainte.
•curea distributie + rola intinzatoare + 2 role ghidaj
•curea distributie 169 dinti
•necesar pompa apa
Despre asta este vorba?
Am mai auzit o alta varianta ca de vina ar fi garnitura de chiuloasa, care ar fi mult mai ieftina; din cate am inteles fostul proprietar a schimbat anul trecut setul de distributie. Nu as vrea sa bag niste bani,inutil, pentru un dat cu parerea al unui mecanic. Tin sa precizez ca in testul facut "pe calculator" totul ar fi inregula. Deci sunt mai in ceata decat inainte.
- Tazz
- **
- 265 mesaje
- din 27 Jul 2008
- Tigra 1995 x14xe
- Mehedinti
Tazz
- Mesaj Privat
manutgv
- Mesaj Privat
Multumesc inca o data,tazz .Da, pierd unde face legatura cu radiatorul cu furtunul, ca iese putin fum si acolo. Antigelul i-am pus castrol ultima data 1L+1L apa,si nu cred ca l-a papat. Acul la temperatura nu sare de 90 de grade...
Cum as putea vedea pe unde pierd ulei? Un raspuns dl un mecanic a fost ca sa schimb toate garniturile pe rand, si sa vad cand nu mai curge:D
Cum as putea vedea pe unde pierd ulei? Un raspuns dl un mecanic a fost ca sa schimb toate garniturile pe rand, si sa vad cand nu mai curge:D
- Tazz
- **
- 265 mesaje
- din 27 Jul 2008
- Tigra 1995 x14xe
- Mehedinti
Tazz
- Mesaj Privat