cosmindnb
- Mesaje scrise: 70
- Masina: Kadett 1988
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Aug 2009
- Mesaj Privat
-problema e de cand am luat masina. cand am mai putina benzina, sa zic sub 15 l in rezervor, nu indica bine adica se aprinde rosu..ba mai dispare si tot asa si e foarte derutant ca e greu de tinut evidenta benzinei mai ales ca in ultima vreme am avut un consum mai mare si am ramas de cateva ori fara benzina din acest motiv.
-din cate am inteles e un plutitor..in rezervor si cica el e de vina. cum se schimba acel plutitor..?
-ce sfaturi imi dati? va multumesc!
-din cate am inteles e un plutitor..in rezervor si cica el e de vina. cum se schimba acel plutitor..?
-ce sfaturi imi dati? va multumesc!
- D_M_G
- 2,271 mesaje
- din 13 Feb 2009
- Alta tara
D_M_G
- Mesaje scrise: 2,271
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Feb 2009
- Mesaj Privat
Intai desfaci sonda litrometrica din rezervor, inspactezi bine plutitorul sa nu fie spart, la fel si rezistenta bobinata si cursorul acesteia care este antrenat de acel plutitor, verifici daca la cupla electrica a conectorului sunt papuci oxidati si ii cureti, eventual verifici toata instalatia electrica pina la ceasul indicator de benzina! Bafta!
L.E. Cauta deasupra rezervorului...ar trebui sa fie un capac sa spunem ce se "insurubeaza" in 3 cleme si din care poate iesi doua conducte de benzina si doua sau trei fire electrice! Nu stiu exact cum este la Kadett
Ultima modificare făcută de D_M_G la Lun 15 Feb, 2010 11:34 pm, modificat de 3 ori în total
L.E. Cauta deasupra rezervorului...ar trebui sa fie un capac sa spunem ce se "insurubeaza" in 3 cleme si din care poate iesi doua conducte de benzina si doua sau trei fire electrice! Nu stiu exact cum este la Kadett
Ultima modificare făcută de D_M_G la Lun 15 Feb, 2010 11:34 pm, modificat de 3 ori în total
cosmindnb
- Mesaje scrise: 70
- Masina: Kadett 1988
- Cont inregistrat: 25 Aug 2009
- Mesaj Privat
- overtaxer
- **
- 260 mesaje
- din 02 Jun 2005
- Astra 2001 Z16XE
- Mures