- 8IMISTIQ
- **
- 270 mesaje
- din 16 Apr 2004
- Astra 2001 Z16XE
8IMISTIQ
- Mesaje scrise: 270
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Apr 2004
- Mesaj Privat
- arthurro
- 832 mesaje
- din 15 Aug 2004
- Omega 1996 X20XEV
- Miami Florida
arthurro
- Mesaje scrise: 832
- Masina: Omega 1996 X20XEV
- Cont inregistrat: 15 Aug 2004
- Mesaj Privat
- Thanatos
- 1,108 mesaje
- din 24 Aug 2004
- Vectra 2000 X18XE1
- constanta - dk
Thanatos
- Mesaje scrise: 1,108
- Masina: Vectra 2000 X18XE1
- Cont inregistrat: 24 Aug 2004
- Mesaj Privat
comenzile pe volan din topicul acesta, sunt butoanele originale ale masinii. casul doar interpreteaza acestea (prin adaptor sau direct).
daca nu ai butoane pe volan, pt tine exista o alta solutie. in funtie de mp3 playerul tau, poti monta tu o telecomanda care se aplica pe volan.
vezi aici cam care e ideea
https://www.clubopel.com/alb...ic.php?pic_id=161
(Alextab84, sper ca e ok ca folosesc poza ta aici)
daca nu ai butoane pe volan, pt tine exista o alta solutie. in funtie de mp3 playerul tau, poti monta tu o telecomanda care se aplica pe volan.
vezi aici cam care e ideea
https://www.clubopel.com/alb...ic.php?pic_id=161
(Alextab84, sper ca e ok ca folosesc poza ta aici)
- arthurro
- 832 mesaje
- din 15 Aug 2004
- Omega 1996 X20XEV
- Miami Florida
arthurro
- Mesaje scrise: 832
- Masina: Omega 1996 X20XEV
- Cont inregistrat: 15 Aug 2004
- Mesaj Privat
- CIRSTEAADI
- *
- 12 mesaje
- din 15 Jan 2005
- Craiova
CIRSTEAADI
- Mesaje scrise: 12
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jan 2005
- Mesaj Privat
Pentru sandumbogdan in special.
Sint mai nou pe aici dar la treaba asta cu cd/mp3 / opel ma mai pricep. Eu mi-am luat un vectra b si am vrut sa ii montez un mp3 care sa stie cite ceva despre comenzi pe volan si afisaj. Am descoperit ca VDO stie asa ceva . Probleme : aparatul respectiv trebuie sa aiba EDI ( external display interface ) .EX vdo 773,783... Iti mai trebuie un adaptor si totul e ok. La falcon gasesti adaptor la 50 Euro ( pentru vectra) si mp3-ul pe la 150-180 euro.
Dar sigur se poate rezolva.
De citit cd-uri cu mp3 e adevarat ca nu le citeste instantaneu dar le citeste. Eu am CDRW destul de vechi ( 3-4 ani) si folosit bine dar nu am avut probleme sa nu il citeasca.
Pentru detalii cirsteaadi@yahoo.com
Sint mai nou pe aici dar la treaba asta cu cd/mp3 / opel ma mai pricep. Eu mi-am luat un vectra b si am vrut sa ii montez un mp3 care sa stie cite ceva despre comenzi pe volan si afisaj. Am descoperit ca VDO stie asa ceva . Probleme : aparatul respectiv trebuie sa aiba EDI ( external display interface ) .EX vdo 773,783... Iti mai trebuie un adaptor si totul e ok. La falcon gasesti adaptor la 50 Euro ( pentru vectra) si mp3-ul pe la 150-180 euro.
Dar sigur se poate rezolva.
De citit cd-uri cu mp3 e adevarat ca nu le citeste instantaneu dar le citeste. Eu am CDRW destul de vechi ( 3-4 ani) si folosit bine dar nu am avut probleme sa nu il citeasca.
Pentru detalii cirsteaadi@yahoo.com
- MadCow
- **
- 286 mesaje
- din 29 Mai 2004
- Astra 2006 Z20LEH
- Iasi
MadCow
- Mesaje scrise: 286
- Masina: Astra 2006 Z20LEH
- Cont inregistrat: 29 Mai 2004
- Mesaj Privat
am eu VDO 2703 cam de 1 an...in curand o sa-l schimb ca niste baieti buni au incercat sa si-l ia acasa dar n-au reusit insa l-au stricat putin (astept banii de la asigurari)
Eu nu am avut probleme cu el, citeste RW (dureaza 10-15 secunde la inceput pana-l recunoaste). la cd audio nu are probleme. Mie nu mi-a sarit niciodata discul intr-un an de zile. A citit cd-uri care pe Sony nici macar nu le vedea.
Are o problema, insa nu stiu daca e de vina el sau de cand mi l-au distrus a aparut smekeria. Dimineata cand a rece in masina daca bag cd-u se aud in boxe, pe langa muzica si niste paraziti. Dupa ce se incalzeste merge perfect normal.
Eu am fost multumit de el desi l-am luat cam scump 8,4 mil.
Eu nu am avut probleme cu el, citeste RW (dureaza 10-15 secunde la inceput pana-l recunoaste). la cd audio nu are probleme. Mie nu mi-a sarit niciodata discul intr-un an de zile. A citit cd-uri care pe Sony nici macar nu le vedea.
Are o problema, insa nu stiu daca e de vina el sau de cand mi l-au distrus a aparut smekeria. Dimineata cand a rece in masina daca bag cd-u se aud in boxe, pe langa muzica si niste paraziti. Dupa ce se incalzeste merge perfect normal.
Eu am fost multumit de el desi l-am luat cam scump 8,4 mil.
- sandumbogdan
- OP
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Mesaje scrise: 887
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Sep 2004
- Mesaj Privat
- nvmoldovan