tomcatu
- Mesaje scrise: 19
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Feb 2005
- Mesaj Privat
Salutare!
Iaca, dupa circa un an jumate, am "reusit" sa am primul eveniment neplacut (si singurul, sper) cu Astra mea: un berbec cu un papuc nu a oprit la stop si a intrat in partea dreapta. Avariile mele: bara de plastic sifonata si sparta un pic in dreapta, proiectorul - "out of ordrer", farul se bataie (dar merge) si grila de jos fisurata. Dacia facuta varza pe toata partea stanga. Masina s-a comportat excelent la impact, aproape ca nici nu s-a simtit.
Toata chestia asta s-a intamplat acum 1 luna si cateva zile. Masina e in aceiasi stare, multumita "profesionistilor" de la Gold&Platin. Au promis ca vin piesele in 2 saptamani, au venit de fapt in 4. Mi-au facut programarea saptamana viitoare.
Intrebarea mea este: pot circula fara probleme cu masina lovita sau dovada aia de la politie e valabila doar 1 luna? Pe ea nu scrie nimic. Cand am mai mers cu masina prin oras m-a tot oprit politia sa-mi verifice procesul verbal. Mi-e sa nu incasez vreo amenda, din cauza ca "meseriasii" de la G&P au nevoie de 6 saptamani sa repare ceva.
Scuze pt topicul lung. Daca nu e potrivit aici, rog moderatorii sa-l mute unde cred de cuviinta.
Iaca, dupa circa un an jumate, am "reusit" sa am primul eveniment neplacut (si singurul, sper) cu Astra mea: un berbec cu un papuc nu a oprit la stop si a intrat in partea dreapta. Avariile mele: bara de plastic sifonata si sparta un pic in dreapta, proiectorul - "out of ordrer", farul se bataie (dar merge) si grila de jos fisurata. Dacia facuta varza pe toata partea stanga. Masina s-a comportat excelent la impact, aproape ca nici nu s-a simtit.
Toata chestia asta s-a intamplat acum 1 luna si cateva zile. Masina e in aceiasi stare, multumita "profesionistilor" de la Gold&Platin. Au promis ca vin piesele in 2 saptamani, au venit de fapt in 4. Mi-au facut programarea saptamana viitoare.
Intrebarea mea este: pot circula fara probleme cu masina lovita sau dovada aia de la politie e valabila doar 1 luna? Pe ea nu scrie nimic. Cand am mai mers cu masina prin oras m-a tot oprit politia sa-mi verifice procesul verbal. Mi-e sa nu incasez vreo amenda, din cauza ca "meseriasii" de la G&P au nevoie de 6 saptamani sa repare ceva.
Scuze pt topicul lung. Daca nu e potrivit aici, rog moderatorii sa-l mute unde cred de cuviinta.
- dinca_marian
- *
- 35 mesaje
- din 22 Apr 2006
- Bucuresti
dinca_marian
- Mesaje scrise: 35
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Apr 2006
- Mesaj Privat
- 16V
- **
- 151 mesaje
- din 04 Apr 2006
- Astra 2000
- Arad
16V
- Mesaje scrise: 151
- Masina: Astra 2000
- Cont inregistrat: 04 Apr 2006
- Mesaj Privat
tomcatu
- Mesaj Privat
- dinca_marian
- *
- 35 mesaje
- din 22 Apr 2006
- Bucuresti
dinca_marian
- Mesaje scrise: 35
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Apr 2006
- Mesaj Privat
- 16V
- **
- 151 mesaje
- din 04 Apr 2006
- Astra 2000
- Arad
16V
- Mesaj Privat
in caz ca te prinde cu dovada expirata iti poate lua talonul ca sa nu mai circuli si iti da o amenda. in momentul in care esti cu masina ok, mergi la politie, o vad reparata si iti dau talonul inapoi.
nu sunt sigur, dar cred ca asta e procedura LEGALA. ca mai sunt o gramada de solutii, "intermediare" cu politaiul, asta e partea a doua. dar nu stii peste cine dai.
nu sunt sigur, dar cred ca asta e procedura LEGALA. ca mai sunt o gramada de solutii, "intermediare" cu politaiul, asta e partea a doua. dar nu stii peste cine dai.
- ktapet
- **
- 485 mesaje
- din 13 Mai 2005
- Zafira 2007 Z19DT
- Ilfov
ktapet
- Mesaje scrise: 485
- Masina: Zafira 2007 Z19DT
- Cont inregistrat: 13 Mai 2005
- Mesaj Privat
- 16V
- **
- 151 mesaje
- din 04 Apr 2006
- Astra 2000
- Arad
16V
- Mesaj Privat
- popescu iulian
- 1,400 mesaje
- din 19 Jun 2006
- Antara 2012 A22DMH
- Timisoara
popescu iulian
- Mesaje scrise: 1,400
- Masina: Antara 2012 A22DMH
- Cont inregistrat: 19 Jun 2006
- Mesaj Privat
- andrei006
- 897 mesaje
- din 16 Mar 2006
- Astra 2010
- Bucuresti
andrei006
- Mesaje scrise: 897
- Masina: Astra 2010
- Cont inregistrat: 16 Mar 2006
- Mesaj Privat
daca esti din buc ... da o fuga pana la udriste. am un prieten care a avut un accident in urma caruia i-au suspendat permisul pana la "solutionarea cazului". a trecut mai bine de un an ... si nu s-a rezolvat. a primit o dovada de circulatie, in locul permisului ... pe care o prelungeste la fiecare 30 de zile.
tomcatu
- Mesaj Privat