- domnumircea
- OP
- 1 mesaje
- din 18 Dec 2009
- Bucuresti
domnumircea
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Dec 2009
- Mesaj Privat
Salut,
De curand am achizitionat un automobil marca Hyundai Accent 1.5 CRDI, model 2006. Am fost astazi la RAR de unde am aflat ca masina are motorul schimbat (cu unul din 2007) si nu corespunde cu seria din acte. Inginerul de acolo m-a sfatuit sa merg la primarie sa imi puna stampila pe fisa de inmatriculare iar apoi sa fac rost de acte de la un service autorizat Hyundai pe reparatii motor. Mi-a spus ca am nevoie de adresa catre RAR cum ca a fost inlocuit blocul motorul si de devizul de reparatie, cel din urma fiind cel mai important din cate am inteles.
V-ati mai lovit de astfel de situatii? Ma puteti indruma catre un service care sa ma poata ajuta?
Later edit: masina am cumparat-o de la un individ de pe autovit. cand l-am sunat si i-am explicat cum sta treaba mi-a zis ca n-are cum, ca motorul e ala original, etc. cel mai probabil nici el nu are devizul de la service
Va multumesc anticipat
De curand am achizitionat un automobil marca Hyundai Accent 1.5 CRDI, model 2006. Am fost astazi la RAR de unde am aflat ca masina are motorul schimbat (cu unul din 2007) si nu corespunde cu seria din acte. Inginerul de acolo m-a sfatuit sa merg la primarie sa imi puna stampila pe fisa de inmatriculare iar apoi sa fac rost de acte de la un service autorizat Hyundai pe reparatii motor. Mi-a spus ca am nevoie de adresa catre RAR cum ca a fost inlocuit blocul motorul si de devizul de reparatie, cel din urma fiind cel mai important din cate am inteles.
V-ati mai lovit de astfel de situatii? Ma puteti indruma catre un service care sa ma poata ajuta?
Later edit: masina am cumparat-o de la un individ de pe autovit. cand l-am sunat si i-am explicat cum sta treaba mi-a zis ca n-are cum, ca motorul e ala original, etc. cel mai probabil nici el nu are devizul de la service
Va multumesc anticipat
iagur
- Mesaje scrise: 59
- Masina: Vectra 2007 Z19DT
- Cont inregistrat: 21 Feb 2008
- Mesaj Privat
Din cate imi aduc eu aminte am facut treaba asta la un bmw si mi-a fost necesara decat o declaratie pe proprie raspundere la notariat cum ca motorul nu este furat.Nu ar trebui sa ai nici o problema atata timp cat tipul motorului este identic cu al tau sau mai nou de aceeasi cilindree.
Te sfatuiesc sa faci o adresa catre RAR pentru a obtine detalii facand o comparatie intre vechiul motor trecut in cartea masinii si actualul pus pe masina.
Iti urez bafta.
Te sfatuiesc sa faci o adresa catre RAR pentru a obtine detalii facand o comparatie intre vechiul motor trecut in cartea masinii si actualul pus pe masina.
Iti urez bafta.
- White Tzuly
- 628 mesaje
- din 21 Nov 2008
- Kadett 1981 13S
- Bucuresti
White Tzuly
- Mesaje scrise: 628
- Masina: Kadett 1981 13S
- Cont inregistrat: 21 Nov 2008
- Mesaj Privat
- bennjamin
- **
- 444 mesaje
- din 11 Nov 2008
- Corsa 1997 x16xe
- Sibiu
bennjamin
- Mesaje scrise: 444
- Masina: Corsa 1997 x16xe
- Cont inregistrat: 11 Nov 2008
- Mesaj Privat
- aco_008
- 4,219 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Astra 2004 Z17DTL
- Prahova
aco_008
- Mesaje scrise: 4,219
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
geork
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Kadett 1986
- Cont inregistrat: 02 Nov 2009
- Mesaj Privat
- White Tzuly
- 628 mesaje
- din 21 Nov 2008
- Kadett 1981 13S
- Bucuresti
White Tzuly
- Mesaje scrise: 628
- Masina: Kadett 1981 13S
- Cont inregistrat: 21 Nov 2008
- Mesaj Privat
- bz27tvr
- **
- 389 mesaje
- din 18 Dec 2005
- Astra 2005 Z19DTH
- Buzau
bz27tvr
- Mesaje scrise: 389
- Masina: Astra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 18 Dec 2005
- Mesaj Privat
am fost si eu la rar sa inmatriculez masina aici la buzau(acu 2 ani) vaz doamne seria era ruginita , declaratie la notar ca nu am schimbat nimic pe masina de cand am luat-o( a se citi intrata in tara 2 sapt) si totul e ok. trecuta in carte si certificat fara serie= fara batai de cap ulterior deci pune niste acid acolo las-o sa rugineasca si gata