- adrianalexandru
- OP
- 43 mesaje
- din 31 Jan 2009
- Vectra 2002 z18xe
- Ilfov
adrianalexandru
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Vectra 2002 z18xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Jan 2009
- Mesaj Privat
respect! am cva probleme cu volanul masinii mele..opel vectra B sport 2002 1.8 16v...la denivelari volanul are tendinta sa se duca in partea stanga foarte mult...el sta putin inclinat spre stanga cand masina merge drept...si se aud cva batai/tremurari in el...ce pot face?recomandari pe cineva?multumesc frumos..
imi cer scuze fata de moderatori...am mai deschis o discutie si cred ca nu e la locul potrivit!respect
imi cer scuze fata de moderatori...am mai deschis o discutie si cred ca nu e la locul potrivit!respect
- nicholas886
- **
- 197 mesaje
- din 30 Dec 2009
- Vectra 2001 y20dth
- Dolj
nicholas886
- Mesaje scrise: 197
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 30 Dec 2009
- Mesaj Privat
adrianalexandru a scris:respect! am cva probleme cu volanul masinii mele..opel vectra B sport 2002 1.8 16v...la denivelari volanul are tendinta sa se duca in partea stanga foarte mult...el sta putin inclinat spre stanga cand masina merge drept...si se aud cva batai/tremurari in el...ce pot face?recomandari pe cineva?multumesc frumos..
se intampla..am avut si io volanul putin dezaxat..spui ca e spre stanga..asta apare in urma schimbarii capetelor de bara(cine ti-le-a schimbat a uitat probabil dupa ce a reglat unghiul de fuga sa se uite si la volan sa ramana in pozitia normala..se rezolva usor prin desfacerea /inchiderea simultana a piulitelor de la capetele de bara(aka. capete bielete directie)..
la viteza mare, daca zici ca vibreaza, ori e unghiul de fuga decalat, ori ai joc in directie, ori rotile din fata sunt neechilibrate..ori toate problemele acestea simultan..
cea mai rea cauza, si mai costisitoare: caseta directie uzata/pompa servodirectie defecta
nu te lua neaparat dupa mine..mai uita-te dupa pareri..dar du-te si la echilibrari roti..te costa cam 10 ron..nu strica..+20-30 ron o diagnoza la directie..sigur vreun cap bara e dus..
imi cer scuze fata de moderatori...am mai deschis o discutie si cred ca nu e la locul potrivit!respect[/quote]
- adrianalexandru
- OP
- 43 mesaje
- din 31 Jan 2009
- Vectra 2002 z18xe
- Ilfov
adrianalexandru
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Vectra 2002 z18xe
- Cont inregistrat: 31 Jan 2009
- Mesaj Privat