Azi dimineata am patit o belea in sensu ca mi-am gasit oglinzile de la masina furate. Mai exact geamul oglinzilor. Mai jos am atasat si poze.

Am cautat pe http://www.autoa.ro/index.p...t=15&catp=130 si am gasit:
-------------------------------------------------------------------------
OGLINDA - GEAM OGLINDA EL.+INC.(NU ASFERIC) STG. ---> 158 lei
OGLINDA - GEAM OGLINDA EL.+INC.ASFERIC STG. ---> 180 lei
OGLINDA - GEAM OGLINDA EL.+INC.DRP ---> banuiesc ca 158 lei (nu scrie)
-------------------------------------------------------------------------
Din cate am inteles "asferic" inseamna sa aiba partea aceea de jos la olginda soferului pt. vedere de ansamblu. Eu nu aveam asa ceva, deci nu cred ca o sa optez pt chestia asta, sincer nush cat de mult m-ar avantaja.
Apoi vine motajul lor care sincer sa fiu nu stiu cum sa-l fac de asta apelez la voi, in ideea ca ma puteti indruma in vreun fel.
Ce nu stiu eu este daca geamurile acela pe care o sa-l comand, pt oglinzile stg+dr sunt prevazute cu un sistem de prindere, pentru ca altfel nu-mi dau seama cum ar putea fi reintroduse acolo. Din imaginea pe care am atasat-o se poate observa ca mecanismul si carcasa nu au fost afectate. De asemenea mai sunt si 2 mufe care sincer nu stiu cum sa le pun. Ma gandesc ca au legatura cu partea motorie si de incalzire.
Va multumesc. Stiu ca sunt diverse discutii pe tema asta deja create, insa pentru Opel Vectra C nu am gasit.