Lun 04 Jan, 2010 3:47 pm
Salutare si La Multi Ani tuturor Opelistilor. Cu tot respectul, ii vor contrazice pe unii colegi. Am Un Opel Vectra B2 (fabricatie 2000, motor 1.8 16valve Ecotec). Pe Brieful masinii , apare D4. La RAR Grivita --- surpriza Euro 2. A iesit cu scandal, etc. Au masurat masina asta din cap pana in picioare, au tras de ea, au zapacit-o, au masurat noxele de N ori. Si a iesit ok, altfel nu-mi dadeau verde. Dar au trecut Euro 2 dupa ATENTIE, SERIA DE LA MOTOR: Deci , pentru ca eu am X18XE1 e Euro 2, daca era Y.......... era Euro 3 si daca era Z.............. era Euro 4. AU niste nomenclatoare ca le-am vazut si de acolo se inspira. Asta a fost explicatia oficiala. O sa ma adresez la firma Opel cu cateva adrese oficiale, urmand ca in masura in care voi primi un raspuns favorabil, voi deschide actiune in justitie si poate chiar voi avea castig de cauza.
Fata de solicitarea colegului, nu sunt sigur daca si la Opel Vectra C se ia in calcul de catre prietenii de la RAR, norma Euro in functie de una bucata litera din seria de la motor. As spune ca din 2002 ar trebui sa fie Euro 4.
Stima.