Asta e povestea. Acum vin intrebarile pentru ca din punctul meu de vedere nu am parcat gresit.
Evenimentul s-a produs la intersectia strazilor Calea Calarasilor si Matei Basarab din Bucuresti. Pentru necunoscatori, asa cum se vede si in schita, cele doua strazi se intersecteaza. Inainte cu vreo 20 de metri de intersectie, bordura se termina formand un arc de cerc (linia neagra) astfel ca ramane un triunghi complet gol. Masina era parcata langa bordura (dreptunghiul rosu) fara a impiedica circulatia. Mai mult de atat, acolo nu exista niciun indicator de oprire interzisa, iar zona aceea triunghiulara de care spun nu este marcata in nici un fel (asa cum se poate vedea din fotografiile atasate).
Inca nu am primit procesul verbal de la politie (trebuie sa ma duc luni sa il iau sau sa il astept prin posta) dar am aflat ca a fost intocmit pentru "parcare in intersectie".
Acum, dupa parerea voastra, ce sanse am sa castig contestatia si evident sa imi recuperez banii (vine si Craciunul, mama lor de hoti!) si care este procedura pentru contestatie?
Multumesc.