- Thanatos
- OP
- 1,108 mesaje
- din 24 Aug 2004
- Vectra 2000 X18XE1
- constanta - dk
Thanatos
- Mesaje scrise: 1,108
- Masina: Vectra 2000 X18XE1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Aug 2004
- Mesaj Privat
- n3v001
- **
- 286 mesaje
- din 11 Jun 2004
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
n3v001
- Mesaje scrise: 286
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 11 Jun 2004
- Mesaj Privat
Nu sint expert dar am folosit aerograf.
Aerograful nu e facut pentru asa ceva. Gandeste-te ca cei care iti rezolva zgarieturile mai intai vopsesc toata bucata respectiva (pana la punctul unde pot sa o "piarda" si apoi iti dau si cateva maini de lac, eventual polish.
Efectul pe care l-ai obtine tu ar fi asemanator cu cel al cariocilor cu vopsea "de retus" de la carrefour (in cel mai bun caz).
Aerograful nu e facut pentru asa ceva. Gandeste-te ca cei care iti rezolva zgarieturile mai intai vopsesc toata bucata respectiva (pana la punctul unde pot sa o "piarda" si apoi iti dau si cateva maini de lac, eventual polish.
Efectul pe care l-ai obtine tu ar fi asemanator cu cel al cariocilor cu vopsea "de retus" de la carrefour (in cel mai bun caz).
- botosu
- 1,287 mesaje
- din 17 Mai 2006
- Astra z14xep
- Bucuresti
botosu
- Mesaje scrise: 1,287
- Masina: Astra z14xep
- Cont inregistrat: 17 Mai 2006
- Mesaj Privat
m-am gandit si eu, la un moment dat, sa imi maschez zgarieturile cu niste desene facute cu un aerograf, ca daca o vobsesc... mi-o zgarie romanii iar
si eu sunt curios cam cat e un kit d'asta, dar nu stiu care e treaba cu politia.
stie cineva in ce conditii imi dau astia voie sa ma joc cu vopsea pe masina mea
si eu sunt curios cam cat e un kit d'asta, dar nu stiu care e treaba cu politia.
stie cineva in ce conditii imi dau astia voie sa ma joc cu vopsea pe masina mea
- Thanatos
- OP
- 1,108 mesaje
- din 24 Aug 2004
- Vectra 2000 X18XE1
- constanta - dk
Thanatos
- Mesaje scrise: 1,108
- Masina: Vectra 2000 X18XE1
- Cont inregistrat: 24 Aug 2004
- Mesaj Privat
nu am de gand sa incep sa fac \"flames\"pe ea . vreau sa folosesc culoarea originala si foatre fin sa aplic un strat precis acolo unde e zgariata si apoi cand e bine uscata (dupa 3 saptamani) sa polizez zona pana ramane doar ce s\'a depus in zgarietura.
cariocile alea de culoarea, sau pensulitele alea nu au precizia care o caut eu. iese prea grosolana lucrarea. mie imi trebuie ceva mult mai fin si controlabil. am comandat un \'pistol\' de o.25 mm , acum astept sa vina si ma apuc de teste.
si DA, aerograful se foloseste exact pt treaba asta! intra putin pe linku asta.
http://www.google.dk/search...B8gning&meta=
cariocile alea de culoarea, sau pensulitele alea nu au precizia care o caut eu. iese prea grosolana lucrarea. mie imi trebuie ceva mult mai fin si controlabil. am comandat un \'pistol\' de o.25 mm , acum astept sa vina si ma apuc de teste.
si DA, aerograful se foloseste exact pt treaba asta! intra putin pe linku asta.
http://www.google.dk/search...B8gning&meta=