gogabii
- Mesaje scrise: 25
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Dec 2005
- Mesaj Privat
Nu demult mi-am pus inchidere centralizata pentru usi, bineinteles kitul pe care l-am cumparat de la metro era doar pentru usi (cu 4 motorase).
As vrea sa imi pun si la hayon. Am desfacut hayonul dar am vazut ca nu e ca la usi. Tija se misca doar la deschiderea portbagajului (adica cand apas butonu) nu cand incui/descui cu cheia. Ati mai facut asa ceva sau aveti vreo idee ?
As vrea sa imi pun si la hayon. Am desfacut hayonul dar am vazut ca nu e ca la usi. Tija se misca doar la deschiderea portbagajului (adica cand apas butonu) nu cand incui/descui cu cheia. Ati mai facut asa ceva sau aveti vreo idee ?
- love4cars
- 1,440 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,440
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
- botosu
- 1,287 mesaje
- din 17 Mai 2006
- Astra z14xep
- Bucuresti
botosu
- Mesaje scrise: 1,287
- Masina: Astra z14xep
- Cont inregistrat: 17 Mai 2006
- Mesaj Privat
- love4cars
- 1,440 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,440
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
gogabii
- Mesaje scrise: 25
- Cont inregistrat: 14 Dec 2005
- Mesaj Privat
credeam ca e mai simplu... poate a montat cineva asa ceva - sau poate a vazut cum se face. Nu m-as duce la service pentru asa ceva.
Am gasit un tutorial pe www.daciaclub.ro cum se monteaza actuator pe portbagajul de dacie, dar nu cred ca e la fel.
Am gasit un tutorial pe www.daciaclub.ro cum se monteaza actuator pe portbagajul de dacie, dar nu cred ca e la fel.
- Kappy
- **
- 325 mesaje
- din 23 Feb 2005
- Vectra 1993 C20NE
- Bucuresti
Kappy
- Mesaje scrise: 325
- Masina: Vectra 1993 C20NE
- Cont inregistrat: 23 Feb 2005
- Mesaj Privat
vezi ca incuietoarea de hayon are o gaura (pe pertea interioara) pe unde trebuie sa treaca tija de la actuator si sa blocheze deblocheze incuietoarea. Uite-te cu atentie..... si ca un "hint" dupa ce se monteaza motorasul pe hayon incuietoarea trebuie pusa cu ajutorul cheii pe pozitia deschis indiferent ca inchiderea centralizata este inchisa sau deschisa.