zeke
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Mai 2008
- Mesaj Privat
Salut . Am o problema cu opelul meu ..... la viteze undeva intre 100 si 120 si dupa ce merg minim 100 km incepe sa se auda un huruit infernal , parca de pe fata stanga , ca si cum roata ar fi blocata . Tremura si masina , in bord nu apar erori , cred ca e mai mult o problema mecanica . In oras nu am problema asta. Ce poate fi ? Vreun rulment , discurile/placutele de frana ? Masina este un astra hatch y20dth . Astept ceva pareri , oricum masina va merge la service maine . Tin la ea , ce sa-i fac . Tin sa precizez ca dupa ce franez si reduc putin viteza dispare zgomotul .
Multumesc anticipat pentru ajutor
- elegance
- 3,083 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Astra 2000 Y 17 DT
- Cluj
elegance
- Mesaje scrise: 3,083
- Masina: Astra 2000 Y 17 DT
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat
mariusbmm
- Mesaje scrise: 41
- Masina: Zafira 1999 X18XE1
- Cont inregistrat: 15 Nov 2009
- Mesaj Privat
zeke a scris:Salut . Am o problema cu opelul meu ..... la viteze undeva intre 100 si 120 si dupa ce merg minim 100 km incepe sa se auda un huruit infernal , parca de pe fata stanga , ca si cum roata ar fi blocata . Tremura si masina , in bord nu apar erori , cred ca e mai mult o problema mecanica . In oras nu am problema asta. Ce poate fi ? Vreun rulment , discurile/placutele de frana ? Masina este un astra hatch y20dth . Astept ceva pareri , oricum masina va merge la service maine . Tin la ea , ce sa-i fac . Tin sa precizez ca dupa ce franez si reduc putin viteza dispare zgomotul .
sal dak ti-s rulmentii pregateste cca 900 de lei + manopera...atata is rulmentii pe fata pt 5 prezone cu senzor de abs........amandoi 900 lei total si mai vreo 100 lei manopera...... atata am dat si eu pe ei...numa sa fie rulmentii si nu alte belele sal
zeke
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 12 Mai 2008
- Mesaj Privat
ady355
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Astra 2003 z16se
- Cont inregistrat: 20 Apr 2009