soryn1
- Mesaje scrise: 6
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Oct 2008
- Mesaj Privat
Salut !
Am un opel tigra , motor de 1.6, din 95
Problema este urmatoarea : de cateva zile a inceput sa scoata fum alb, iar daca incerc sa depasesc viteza de 100Km se aprinde imediat un bec in bord , dar acum vreo trei luni, s-a mai aprins acel bec de doua ori si la o viteza mai mica de 100km.
Ce ar putea fii defect ?
Va multumesc !
Problema este urmatoarea : de cateva zile a inceput sa scoata fum alb, iar daca incerc sa depasesc viteza de 100Km se aprinde imediat un bec in bord , dar acum vreo trei luni, s-a mai aprins acel bec de doua ori si la o viteza mai mica de 100km.
Ce ar putea fii defect ?
Va multumesc !
- beynur
- **
- 206 mesaje
- din 17 Dec 2007
- Zafira 2006 Y2,2DTI
- Alta tara
beynur
- Mesaje scrise: 206
- Masina: Zafira 2006 Y2,2DTI
- Cont inregistrat: 17 Dec 2007
- Mesaj Privat
soryn1 a scris:Salut !
Ce ar putea fii defect ?
Va multumesc !
precizeaza ce semn are becul in bord.poate asa cineva te poate ajuta
Ce ar putea fii defect ?
Va multumesc !
soryn1
- Mesaje scrise: 6
- Masina:
- Cont inregistrat: 09 Oct 2008
- Mesaj Privat
soimulrao
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Tigra 1996 z14xe
- Cont inregistrat: 21 Aug 2008
- Mesaj Privat
soryn1 a scris:masina nu-mi este acasa, dar din cate mi-a spus fata mea ca este de la motor, intre timp a fost dusa la un servis , iar la verificarea pe tester , nu a iesit nici o defectiune
fum albastru poate fi din cauza faptului ca papa ulei ...segmentare ....iar martorul aprins la turatie mare ...este din cauza pompei de ulei ...