Joi 29 Oct, 2009 9:19 am
Lucrez in invatamant, postam pe un alt forum, era un topic prin care ne exprimam noi informaticienii ca stam prost cu timpul la anumite situatii, mai ales cele care cer colaborarea dirigintilor si a secretariatului(in introducerea datelor, partea cea mai urata este culegerea lor). Evident o colega mai inteligenta care a auzit ca exista forum educational de la mine, a gasit acel subiect, l-a printat in mai multe exemplare, direct cu el la director si apoi la secretariat. Evident trebuia sa dau niste explicatii.
Lucrez intr-o scoala, in aproape 4 ani de cand m-am angajat am schimbat 4 directori. Nu eu am schimbat, ci situatia politica. Primul director a fost demis prin mai multe reclamatii, printre care si la minister, al doilea a fost cu delegatie(provizoriu) iar la concurs cred ca nu a pupat bine in dos, al treilea a castigat concursul, si pot spune ca a fost omul faptelor, insa fara pic de diplomatie.
Al patrulea director este o femeie, extrem de batuta in cap, cu niste idei de doi lei. Prin mai multe reclamatii personale si ale altor colegi a reusit sa ajunga la conducere, desi cred ca in spate sta tot vreun partid. Ceilalti colegi au fost asmutiti tot de ea impotriva fostului. Pana la urma al treilea director se pare ca a fost conditionat sa aleaga acordarea gradului 1 numai daca isi da demisia, dar se pare ca a pierdut si gradul, dar si functia de conducere.
O sa mai revin cu intamplari mai personale. Oricum inca traiesc cu ideea ca ori eu sunt nebun, ori mare parte din colegi sunt nebuni. Apropoo, sportul local preferat de colegi este ”pupincurismul”!