Oxi
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2001
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Jun 2009
- Mesaj Privat
Va salut.
Am un Opel Vectra B 2001 1.8 16V , sunt foarte multumit de aceasta masina dar din senin a aparut o problema...
Aseara am parcat masina in fata blocului fara sa remarc vreun defect. Insa azi de dimineata cand am vrut sa plec cu ea am observat ca,computerul de bord nu mai se aprinde.
A mai patit cineva asa ceva ? Care sa fie problema ? Am mare nevoie de ajutor...
Vreau sa mai precizez ca , toate afisajele de sub kilometraj se aprind...la fel si halogenele/ceata ,semnalizarile , luminile de la kilometraj se aprind. Doar la computerul de bord nu se vede nimic
O zi placuta. Multumesc
PS. Computerul meu de bord este MID
Am un Opel Vectra B 2001 1.8 16V , sunt foarte multumit de aceasta masina dar din senin a aparut o problema...
Aseara am parcat masina in fata blocului fara sa remarc vreun defect. Insa azi de dimineata cand am vrut sa plec cu ea am observat ca,computerul de bord nu mai se aprinde.
A mai patit cineva asa ceva ? Care sa fie problema ? Am mare nevoie de ajutor...
Vreau sa mai precizez ca , toate afisajele de sub kilometraj se aprind...la fel si halogenele/ceata ,semnalizarile , luminile de la kilometraj se aprind. Doar la computerul de bord nu se vede nimic
O zi placuta. Multumesc
PS. Computerul meu de bord este MID
- cuby
- **
- 286 mesaje
- din 30 Mai 2008
- Vectra 1992 c16nz
- Neamt
cuby
- Mesaje scrise: 286
- Masina: Vectra 1992 c16nz
- Cont inregistrat: 30 Mai 2008
- Mesaj Privat
Oxi
- Mesaj Privat
Oxi
- Mesaj Privat
- bazare
- 2,319 mesaje
- din 25 Nov 2008
- Astra 2002 y17dt
- Constanta
bazare
- Mesaje scrise: 2,319
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 25 Nov 2008
- Mesaj Privat
aici nu este un chat unde primesti raspunsuri cand vrei tu ... ci cand un coleg binevoitor va citi si iti va raspunde. Poti demonta computeru de bord si sa ii faci un test pe pinii de alimentare conform TIS, daca esti convins ca problema vine de acolo. Eu totusi suspectez ca ai ceva contacte imperfecte in spate la mufa
- iulian1971
- 7,066 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,066
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006
- Mesaj Privat
Oxi
- Mesaj Privat
bazare, stiu ca aici nu este chat dar vroiam o idee/sfat cat mai repede. Vroiam sa rezolv problema inainte de a se insera.
Nu imi place sa stiu ca masina mea este defecta si cautam cat mai repede posibil solutii.
Nu am nici o modificare facuta la bord... Maine o sa verific daca sunt 12 V si o sa revin cu un mesaj.
Sper sa rezolv problema.
Multumesc mult
Nu imi place sa stiu ca masina mea este defecta si cautam cat mai repede posibil solutii.
Nu am nici o modificare facuta la bord... Maine o sa verific daca sunt 12 V si o sa revin cu un mesaj.
Sper sa rezolv problema.
Multumesc mult
Oxi
- Mesaj Privat
- bazare
- 2,319 mesaje
- din 25 Nov 2008
- Astra 2002 y17dt