- sever iulian
- OP
- 1,325 mesaje
- din 17 Sep 2006
- Insignia 2017 B20NFT
- Bacau
sever iulian
- Mesaje scrise: 1,325
- Masina: Insignia 2017 B20NFT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Sep 2006
- Mesaj Privat
azi am intrat in posesia unei frontera sport cu motor pe benzina. masina are volan pe dreapta si am luat-o doar sa merg pe drumuri forestiere la pescuit, iarba verde, etc. nu o sa o inmatriculez!
nu stiu nimic despre masina, are doar un rezultat la o verificare tehnica unde scrie doar nr de inmatriculare al masinii( uk).
unde pot gasi seria sasiului si a motorului?
Later edit: am gasit pe net manualul masinii si am vazut unde pot gasi datele de mai sus.
nu stiu nimic despre masina, are doar un rezultat la o verificare tehnica unde scrie doar nr de inmatriculare al masinii( uk).
unde pot gasi seria sasiului si a motorului?
Later edit: am gasit pe net manualul masinii si am vazut unde pot gasi datele de mai sus.
- stelea
- 1,721 mesaje
- din 19 Nov 2006
- Frontera 1996
- Dambovita
stelea
- Mesaje scrise: 1,721
- Masina: Frontera 1996
- Cont inregistrat: 19 Nov 2006
- Mesaj Privat
- Astra X16XEL
- 536 mesaje
- din 06 Mar 2009
- Astra 1995
- Bucuresti
Astra X16XEL
- Mesaje scrise: 536
- Masina: Astra 1995
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
sever iulian a scris:azi am intrat in posesia unei frontera sport cu motor pe benzina. masina are volan pe dreapta si am luat-o doar sa merg pe drumuri forestiere la pescuit, iarba verde, etc. nu o sa o inmatriculez!
Am si eu o intrebare absurda: daca masina nu e inmatriculata cum te deplasezi la "pescuit, iarba verde, etc"? Nu trebuie sa mergi pe drumuri publice pentru a ajunge acolo?
- stelea
- 1,721 mesaje
- din 19 Nov 2006
- Frontera 1996
- Dambovita
stelea
- Mesaj Privat
- sever iulian
- OP
- 1,325 mesaje
- din 17 Sep 2006
- Insignia 2017 B20NFT
- Bacau
sever iulian
- Mesaje scrise: 1,325
- Masina: Insignia 2017 B20NFT
- Cont inregistrat: 17 Sep 2006
- Mesaj Privat
stelea a scris:Poate ramane inmatriculata pe Anglia sau, intradevar, nu va circula pe drumuri publice.
masina va sta la parinti la tara si va circula maxim 2 km pe drumul judetean dupa care intru pe cel forestier.( drumul judetean se opreste in sat, e o fundatura!) .iar daca vreau sa fiu corect o pot lasa chiar la marginea drumului judetean.
johnyp
- Mesaje scrise: 17
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Mai 2009
- Mesaj Privat
sever iulian a scris:
masina va sta la parinti la tara si va circula maxim 2 km pe drumul judetean dupa care intru pe cel forestier.( drumul judetean se opreste in sat, e o fundatura!) .iar daca vreau sa fiu corect o pot lasa chiar la marginea drumului judetean.
stelea a scris:Poate ramane inmatriculata pe Anglia sau, intradevar, nu va circula pe drumuri publice.
eu zic sa nu uiti totusi ca ai o frontera . poti merge si pe langa drumul judetean cei 2 km
- mertinkeler
- **
- 101 mesaje
- din 11 Jun 2009
- Bucuresti
mertinkeler
- Mesaje scrise: 101
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Jun 2009
- Mesaj Privat
dan70
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Frontera 1993 2.3dtr
- Cont inregistrat: 07 Jan 2009
- Mesaj Privat
- florin_darabut
- **
- 197 mesaje
- din 19 Apr 2008
- Frontera 1994 c20ne
- Arad
florin_darabut
- Mesaje scrise: 197
- Masina: Frontera 1994 c20ne
- Cont inregistrat: 19 Apr 2008
- Mesaj Privat
Salutare.Cu o nedescrisa bucurie va informez ca am trecut de la vectra b la frontera a sport 3 usi 2.0 1995 benzina c20NE.Sper ca este masina pe care am asteptato de mult.Masina este destul de ok la cat ma pricep eu,dar am cateva probleme nu stiu daca sunt grave sau nu de aia am zis sa va intreb si pe voi si sa va inpartasesc bucuria mea.
Probleme sau ma rog poate cred doar eu :in treptele 1-2 parca nu are forta,pedala de ambreiaj merge f greu(poate ca mam obisnuit cu vectra),pedala de frana trebuie sa apesi aproape kumate din cursa ca sa inceapa sa prinda,In bord nu mi se aprinde mecul de check(poate este doar ars b ecul),cand dau peste ceva denivelare mai mare se aude spatele ca si cum nu ar amortiza destul(asta de la care am luat-o zicea ceva de arcuri)frana de mana nu merge deloc cred ca este cablu lipsa sau rupt,Kilometrajul nu merge(deci ma bazez pe gps :-d) momentan nu imi mai vine nimic in minte.Daca aveti vre-o opinie o astept cu nerabdare.
PS : daca stie cineva cum se dau fetele de la usi si bordul unde sunt km si turometru va rog help.
Multumesc anticipat
Probleme sau ma rog poate cred doar eu :in treptele 1-2 parca nu are forta,pedala de ambreiaj merge f greu(poate ca mam obisnuit cu vectra),pedala de frana trebuie sa apesi aproape kumate din cursa ca sa inceapa sa prinda,In bord nu mi se aprinde mecul de check(poate este doar ars b ecul),cand dau peste ceva denivelare mai mare se aude spatele ca si cum nu ar amortiza destul(asta de la care am luat-o zicea ceva de arcuri)frana de mana nu merge deloc cred ca este cablu lipsa sau rupt,Kilometrajul nu merge(deci ma bazez pe gps :-d) momentan nu imi mai vine nimic in minte.Daca aveti vre-o opinie o astept cu nerabdare.
PS : daca stie cineva cum se dau fetele de la usi si bordul unde sunt km si turometru va rog help.
Multumesc anticipat
- florin_darabut
- **
- 197 mesaje
- din 19 Apr 2008
- Frontera 1994 c20ne
- Arad
florin_darabut
- Mesaje scrise: 197
- Masina: Frontera 1994 c20ne
- Cont inregistrat: 19 Apr 2008
- Mesaj Privat
- mihai1950
- **
- 365 mesaje
- din 03 Feb 2008
- Frontera 2001 y 22 dth
- Bucuresti
mihai1950
- Mesaje scrise: 365
- Masina: Frontera 2001 y 22 dth
- Cont inregistrat: 03 Feb 2008
- Mesaj Privat
- Bogdan Marc
- *
- 17 mesaje
- din 22 Jan 2009
- Astra 2001 Z16XE
- Cluj
Bogdan Marc
- Mesaje scrise: 17
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 22 Jan 2009
- Mesaj Privat
Salut
Ieri am cumparat o Frontera 2.2 din '96, 5 usi. Nu e intr-o stare foarte buna dar pretul a avut ultimul cuvant. Statea de 2 ani intr-o parcare si de mult ocheam o Frontera dar tot timpul erau alte prioritati. Masinuta e destul de dotata, AC, imo, inchidere electrica, geamuri electrice, jante alu originale. Sper sa o pumem repede pe roate si s-o scoatem la plimbare.
Ieri am cumparat o Frontera 2.2 din '96, 5 usi. Nu e intr-o stare foarte buna dar pretul a avut ultimul cuvant. Statea de 2 ani intr-o parcare si de mult ocheam o Frontera dar tot timpul erau alte prioritati. Masinuta e destul de dotata, AC, imo, inchidere electrica, geamuri electrice, jante alu originale. Sper sa o pumem repede pe roate si s-o scoatem la plimbare.
foris
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Frontera 1994
- Cont inregistrat: 27 Jan 2010
- Mesaj Privat
salut tuturor. si eu am intrat in posesia unei Frontera, desi toti mecanicii si prietenii au spus pareri negative. inainte de cumpararea acestui model am incercat suzuki samurai si daihatu ferozza dar nu mi-au oferit confortul necesar. Parerea mea este ca durabilitatea pieselor de schimb depinde mult si de sofer. L-am incercat pe drum de camp si ferestier ( cu rampe foarte inclinate) dar si pe asfalt. am condus forte confortabil indiferent de tipul drumului. Am si un opel astra caravan deci am cu ce compara placerea conducerii. Opelul Frontea l-am cumparat pentru ca lucrez cu el, deci pentru mine merita indiferent de comsum.
foris
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Frontera 1994
- Cont inregistrat: 27 Jan 2010
- Mesaj Privat
- stelea
- 1,721 mesaje
- din 19 Nov 2006
- Frontera 1996
- Dambovita
stelea
- Mesaj Privat
- mihai1950
- **
- 365 mesaje
- din 03 Feb 2008
- Frontera 2001 y 22 dth
- Bucuresti
mihai1950
- Mesaje scrise: 365
- Masina: Frontera 2001 y 22 dth
- Cont inregistrat: 03 Feb 2008
- Mesaj Privat
lszabi
- Mesaje scrise: 36
- Masina: Frontera 2001
- Cont inregistrat: 16 Mar 2010
- Mesaj Privat
Salutare tuturor! De cativa luni sunt fericitul detinator al unui Frontera B Sport 2,2 l benzinar deocamdata nemodificat. Pana acum am icercat-o in toata conditiile posibile inclusiv pe teren si se comporta excelent,sunt foarte multumit.Abia acum mi-am facut cont pe acest forum si ma bucur ca vad multe nume cunoscute de pe club4x4. Sa ne auzim de bine!
- thunder rock
- **
- 247 mesaje
- din 02 Jun 2007
- Brasov
thunder rock
- Mesaje scrise: 247
- Masina:
- Cont inregistrat: 02 Jun 2007
- Mesaj Privat
- stelea