1: nu mai functioneaza climatronicul < nu se aprind display-urile, nu se invarte suflanta din interior, nu primeste nici o comanda> am verificat suflanta si am alimentat-o direct de la baterie si functioneaza, am verificat sigurantele si releele sunt toate bune si nimic nu functioneaza.
2:acul vitezometrului nu indica viteza si nu inregistreaza km parcursi < am curatat senzorul ABS de la roata stanga fata si tot nu vrea, si am mai descoperit in spatele casetofonului un manunchi de fire taiate si lasate libere acolo ( casetofonul original a fost schimbat cu un sony) printre care este unul albastru cu dunga rosie (din ce am citit pe forum) care daca il alimentez cu 12 volti se ridica vitezometru cam pana la 90km/h si apoi coboara (asta pe loc)iar cu masina in mers nu vrea. ARE CINEVA O SCHEMA ELECTRICA A FIRELOR DIN SPATELE CASETOFONULUI?ca as vrea sa leg si comenzile volan care nici ele nu mai functioneaza.
3: bate ceva la rotile din spate < ce ar putea fi?>
4: displayul din centru ( TID ) nu mai arata nimic doar lumina galbena
Daca ati avut aceleasi probleme va rog mult sa-mi dati si mie niste idei in special cu climatronicul ca mai e putin si vine iarna si nu am nici caldura. Mentionez ca am cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret.
VA MULTUMESC