- AleXXander
- OP
- 467 mesaje
- din 11 Sep 2009
- Astra 2017 B14NET
- Constanta
AleXXander
- Mesaje scrise: 467
- Masina: Astra 2017 B14NET
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Sep 2009
- Mesaj Privat
Salut,
De cateva luni sunt si eu posesorul unei noi astra classic II. Super multumit de masina, ca mai toata lumea, cu o singura chestie: am achizionat pachetul de drumuri grele (special pt scutul metalic), dar scutul acopera doar zona centrala a motorului, iar in lateralele scutului e spatiu gol. Problema mea (probabil si a altora) este ca prin acele spatii descoperite sare mult noroi la motor.
Deci intrebare: exista ceva aparatori (de plastic macar) pt a acoperi acele spatii? Si daca are cineva de unde le-a achizitionat?
Multumesc anticipat si numai drumuri bune la toata lumea.
De cateva luni sunt si eu posesorul unei noi astra classic II. Super multumit de masina, ca mai toata lumea, cu o singura chestie: am achizionat pachetul de drumuri grele (special pt scutul metalic), dar scutul acopera doar zona centrala a motorului, iar in lateralele scutului e spatiu gol. Problema mea (probabil si a altora) este ca prin acele spatii descoperite sare mult noroi la motor.
Deci intrebare: exista ceva aparatori (de plastic macar) pt a acoperi acele spatii? Si daca are cineva de unde le-a achizitionat?
Multumesc anticipat si numai drumuri bune la toata lumea.
- wlf
- **
- 221 mesaje
- din 27 Dec 2007
- Astra 2000 Y17DT
- Constanta
wlf
- Mesaje scrise: 221
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Dec 2007
- Mesaj Privat