Am si eu nevoie de ajutorul vostru, vreau sa schimb sistemul manual de deschidere al trapei mele cu unul electric, la o Astra G hatchback.
Deci avem urmatoarele date :
1. Poze :

2. M-am uitat aseara in TIS si imi raman nelamurite 3 puncte de legare a firelor, cu care as vrea sa ma ajutati (ca un bou ce sunt nu am scos si eu schema de acolo, dar o postez diseara cand ajung acasa) : am de tras un fir la o siguranta F1.15 (iar pe fir imi da explicatia "12V with key in"), inca un fir la F3.30 (parca, explicatia firului era "12V") si inca unul la Central Door Locking (sau ceva de genul asta, inteleg ca exista o cutie undeva la picioarele pasagerului - acolo trebuie sa ajung); apoi mai sunt 2 fire care trebuie sa ajunga la "A - pillar" - care este undeva la picioarele soferului, este un "Grounding Point" - ala banuiesc eu ca e masa, si sunt 2 fire pentru ca unul e din motor iar altul din switch.
Vreau si eu sa stiu unde exact trebuie sa leg aceste fire, si va rog tineti cont ca nu ma pricep la electrica, poate aveti o schema ceva ... Multumesc !