RGE
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vivaro 2005 2.5 CDTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Apr 2009
- Mesaj Privat
Am cumparat un Opel Vivaro, 2005, motor 2.5 CDTI, cutie manuala 6 viteze si intre 75-90 km/h are o vibratie destul de puternica, care se simte in tot corpul masinii.
Peste 90 vibratia dispare.
Mai cunosc pe cineva care are aceeasi problema, care a aparut in urma schimbarii rulmentului de presiune la reprezentanta Opel (sau cel putin asa zice el). A fost la un alt service unde i s-a repozitionat motor cutie, au verificat tampoanele motor si cutie, a schimbat ceva bucse si a reglat directia. Vibratia este tot acolo!
Eu am schimbat numai cauciucurile pe fata, deocamdata, si pare sa nu mai vibreze asa puternic.
Are cineva vreun sfat?
Peste 90 vibratia dispare.
Mai cunosc pe cineva care are aceeasi problema, care a aparut in urma schimbarii rulmentului de presiune la reprezentanta Opel (sau cel putin asa zice el). A fost la un alt service unde i s-a repozitionat motor cutie, au verificat tampoanele motor si cutie, a schimbat ceva bucse si a reglat directia. Vibratia este tot acolo!
Eu am schimbat numai cauciucurile pe fata, deocamdata, si pare sa nu mai vibreze asa puternic.
Are cineva vreun sfat?
- omega y22dth
- 586 mesaje
- din 17 Nov 2006
- Zafira 2017 1.6DTJ
- Bucuresti
omega y22dth
- Mesaje scrise: 586
- Masina: Zafira 2017 1.6DTJ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Nov 2006
- Mesaj Privat