cena_sima
- Mesaje scrise: 79
- Masina: Vectra 1998 x16xel
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Nov 2008
- Mesaj Privat
- moshu1
- 977 mesaje
- din 21 Jun 2009
- Iasi
moshu1
- Mesaje scrise: 977
- Masina:
- Cont inregistrat: 21 Jun 2009
- Mesaj Privat
din cate stiu eu,tre sa vopsesti masina si apoi la RAR,k sa iti treaca in talon schimbarea de culoare.In prealabil,mergi la RAR si intreaba care sunt conditiile in care iti trece in talon.Din cate stiu eu,daca vrei sa iti faci masina in 2 culori,noua culoare nu trebuie sa depaseasca mai mult de 55 % din masina.Poate ma insel.....
- raducu ion
- **
- 417 mesaje
- din 07 Oct 2006
- Meriva 2004 Z16 xe
- Arges
raducu ion
- Mesaje scrise: 417
- Masina: Meriva 2004 Z16 xe
- Cont inregistrat: 07 Oct 2006
- Mesaj Privat
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
rastafarianul- Suspendat
- 511 mesaje
- din 07 Sep 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
rastafarianul- Mesaje scrise: 511
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 07 Sep 2006
- Mesaj Privat
- D_M_G
- 2,271 mesaje
- din 13 Feb 2009
- Alta tara
D_M_G
- Mesaje scrise: 2,271
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Feb 2009
- Mesaj Privat
rastafarianul a scris:Dar daca pe talonul masinii este trecut de exemplu albastrau, eu o pot face orice nuanta de albastru vreau, nemetalizat sau metalizat?
Da...acum nu se mai scrie in talon nuantele sau acracteristicile culorii respective! A mea este "visina putreda" si in talon RAR ul a trecut simplu "Rosu"!
- l_stoian79
- 601 mesaje
- din 08 Mai 2006
- Astra 2006 Z14XEP
- Timisoara
l_stoian79
- Mesaje scrise: 601
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 08 Mai 2006
- Mesaj Privat
salutari
reinvii si eu topic-ul asta cu o intrebare:
am inteles de mai sus ca nu e o problema daca schimbi nuanta culorii (albastru mai inchis, deschis, etc...), dar daca vreau sa schimb culoarea? in loc de albastru sa pun maro sau negru, sau alta culoare, se procedeaza similar?
nu e vorba de Astra mea, iar masina despre care vorbesc are talon de tip nou unde se specifica doar "albastru".
ramane valabila chestia ca o vopsesc si apoi ma prezint la RAR cu factura, platesc taxa de ~70RON si gata imi trece in talon alta culoare? ce se intampla cu CIV-ul? il modifica si pe acesta?
mentionez ca nu vreau culori stridente, vopsiri partiale sau alte "tunari" de astea. este vorba doar de a alege o alta culoare din paleta de culori standard a producatorului respectiv (ma mai gandesc daca sa fie mat sau lucios )
multumesc.
reinvii si eu topic-ul asta cu o intrebare:
am inteles de mai sus ca nu e o problema daca schimbi nuanta culorii (albastru mai inchis, deschis, etc...), dar daca vreau sa schimb culoarea? in loc de albastru sa pun maro sau negru, sau alta culoare, se procedeaza similar?
nu e vorba de Astra mea, iar masina despre care vorbesc are talon de tip nou unde se specifica doar "albastru".
ramane valabila chestia ca o vopsesc si apoi ma prezint la RAR cu factura, platesc taxa de ~70RON si gata imi trece in talon alta culoare? ce se intampla cu CIV-ul? il modifica si pe acesta?
mentionez ca nu vreau culori stridente, vopsiri partiale sau alte "tunari" de astea. este vorba doar de a alege o alta culoare din paleta de culori standard a producatorului respectiv (ma mai gandesc daca sa fie mat sau lucios )
multumesc.
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat