- constantin.stroi
- OP
- 2 mesaje
- din 24 Jul 2009
- Bucuresti
constantin.stroi
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Jul 2009
- Mesaj Privat
Salutare!
In curand voi avea un Opel Astra Classic II 1.7CDTI si am o intrebare pentru cei mai "patiti":
Si-a montat cineva boxe spate la service autorizat, daca da, cat a costat? Mie mi-au cerut 300RON cu boxele mele si m-am razgandit (e in garantie deci trebuie sa o fac la ei).
Pana la urma trebuie sa desfaca portiera pentru a le monta sau firele sunt deja trase?
O zi buna!
Coco
In curand voi avea un Opel Astra Classic II 1.7CDTI si am o intrebare pentru cei mai "patiti":
Si-a montat cineva boxe spate la service autorizat, daca da, cat a costat? Mie mi-au cerut 300RON cu boxele mele si m-am razgandit (e in garantie deci trebuie sa o fac la ei).
Pana la urma trebuie sa desfaca portiera pentru a le monta sau firele sunt deja trase?
O zi buna!
Coco
- opel_astrag
- 567 mesaje
- din 26 Apr 2008
- Astra 2002 Y20DTH
- Galati
opel_astrag
- Mesaje scrise: 567
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 26 Apr 2008
- Mesaj Privat
- viorel2123
- **
- 131 mesaje
- din 13 Feb 2008
- Astra 2018
- Olt
viorel2123
- Mesaje scrise: 131
- Masina: Astra 2018
- Cont inregistrat: 13 Feb 2008
- Mesaj Privat
- constantin.stroi
- OP
- 2 mesaje
- din 24 Jul 2009
- Bucuresti
constantin.stroi
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Jul 2009
- Mesaj Privat
- adytzu_slk
- **
- 61 mesaje
- din 23 Jul 2008
- Astra 2008 1.4 xep
- Bucuresti
adytzu_slk
- Mesaje scrise: 61
- Masina: Astra 2008 1.4 xep
- Cont inregistrat: 23 Jul 2008
- Mesaj Privat
Pentru ce sa pierzi garantia ca ai montat niste boxe?Dute la orice service car audio ca nu pierzi nici o garantie, eu am luat masina fara sistemul audio si am montat difuzoarele fata cu 50 de ron la un service am fost cu ea la revizie si habar nu aveau ca am eu boxe montate . Pai nu fac boxele cat iti ia ei mana de lucru, oricum nici nu isi da seama ca nu ai montat boxele la ei ca nu au ce cauta sa scoata masca la fata de usa
. La mine s-au luat de alarma ca am montat la alt service si ziceau ca am pierdut garantia la partea electrica si le-am zis ca odata ce am garantie pe lucrare nu au ce sa comenteze ca am pierdut garantia, au tacut din gura nu au mai zis nimic.
. La mine s-au luat de alarma ca am montat la alt service si ziceau ca am pierdut garantia la partea electrica si le-am zis ca odata ce am garantie pe lucrare nu au ce sa comenteze ca am pierdut garantia, au tacut din gura nu au mai zis nimic.